Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Nuorisolautakunta 68 20.05.2009 1

6944-2009 (065)

Seikkailupuiston ohjelmateltta Helmen uusiminen

Tiivistelmä: -

Nlk § 68

Osastopäällikkö Eeva Roiha:

 

Seikkailupuiston ohjelmateltta Helmi on palvellut vuosia Seikkailupuiston esitys- ja tapahtumatuotantoa. Helmessä on järjestetty myös muiden palvelujen tuottajien tapahtumia kuten esim. Turun musiikkijuhlien lasten konsertteja. Teltta on suunniteltu ja ommeltu juuri Seikkailupuiston tarpeisiin. Teltta on välttämätön Suomen sääolosuhteissa, jotta voidaan varmistaa ennakkoon ilmoitettujen maksullisten tapahtumien ja esitysten toteutuminen.

 

On tullut teltan uusimisen aika. Teltta on kulunut ja repeillyt useista eri kohdista ja sitä on paikkailtu monena vuonna.

 

Nuorisoasiainkeskus on saanut Opetusministeriöltä investointeihin valtionavustusta 32.000 €, jonka määräaika menee umpeen 30.5.2009.

 

Esitän, että nuorisolautakunta valtuuttaa nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainion antamaan Hankinta- ja logistiikkakeskukselle toimeksiannon Seikkailupuiston teltan kilpailuttamisesta ja päättämään kilpailutuksen perusteella kokonaistaloudellisesti edullisimman teltan hankinnasta. Teltan kustannusarvio on 34.000 € (alv 0 %). Rahoitukseen haetaan opetusministeriöltä jo myönnetylle määrärahalle lisäaikaa, koska nykyinen määräaika päättyy toukokuun 2009 lopussa.

 

Nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainio:

 

Ehdotus       Nuorisolautakunta päättää valtuuttaa nuorisotoimenjohtaja Annina Lehtiö-Vainion antamaan Hankinta- ja logistiikkakeskukselle toimeksiannon Seikkailupuiston teltan kilpailuttamisesta ja päättämään kilpailutuksen perusteella kokonaistaloudellisesti edullisimman teltan hankinnasta. Teltan kustannusarvio on 34.000 € (alv 0 %). Rahoitukseen haetaan opetusministeriöltä jo myönnetylle määrärahalle lisäaikaa, koska nykyinen määräaika päättyy toukokuun 2009 loppuun mennessä.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus