Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Monikulttuurisuusneuvosto3311.11.20204

12343-2020 (07 02 02, 00 00 01, 02 05 01)

Monikulttuuriseen itsenäisyyspäivän juhlaan osallistuminen

Tiivistelmä: -

Monikune § 33

Kehittämispäällikkö Maarit Luukkaa:

Jo perinteeksi muodostunut monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla järjestetään tänä vuonna tallennettuna striimauksena eli ilman yleisöä. Suunnitelmissa on hyödyntää tallennetta myöhemminkin kaupungin nettisivustolla esittelyvideona Turun monikulttuurisesta kentästä. Tallenteesta voidaan myös muokata esim. esittelyvideoita tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Monikulttuurisuusneuvostolle on esitetty pyyntö, että sen edustaja esiintyisi tapahtumassa ja monikulttuurisuusneuvosto osallistuisi tapahtuman kuluihin 1 000 euron summalla. Monikulttuurisuusneuvoston valitsemat vuoden uusturkulainen ja monikulttuurisuusteon tunnustuksen saajat toivotetaan tervetulleiksi esiintymään juhlaan.  

EhdotusMonikulttuurisuusneuvosto valitsee edustajan esiintymään streemattavassa monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla -tapahtumassa. Monikulttuurisuusneuvosto osallistuu tapahtuman kuluihin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin. Monikulttuurisuusneuvoston edustajiksi streemattavaan monikulttuurinen itsenäisyyspäivän juhla -tapahtumaan valittiin Helen Honkasaari ja Sanna Forsell ja Li Jialiang.

Monikulttuurisuusneuvosto osallistuu tapahtuman kuluihin 1 000 euron summalla.