Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta4322.10.20203

11254-2020 (02 05 00)

Jätetaksan valmistelu vuodelle 2021

Tiivistelmä:

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n edustajat esittelevät kokouksessa Lounais-Suomen jätehuoltolautakunnalle alueen asukkaille tarjottujen jätehuoltopalvelujen kustannusten muodostumista vuonna 2021 sekä myös pidemmän aikavälin näkymiä jätehuollon kustannusten kehityksessä.

Lsjhlk § 43

Jätehuoltoasiamies Satu Ojala 9.10.2020:

Kunnan vastuulle kuuluvien jätehuoltopalveluiden kustannukset katetaan jätehuoltolautakunnan päättämällä jätetaksalla. Taksan päivitystä valmistellaan kokouksessa esitellyn mukaisesti siten, että taksaehdotus on valmis hyväksyttäväksi 19.11.2020 kokouksessa.

Esiteltävä taustoitus koskee kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen maksuja sekä polttokelpoisen jätteen ja biojätteen vastaanottoon ja käsittelyyn liittyviä maksuja. Sako- ja umpikaivolietteen vastaanoton ja käsittelyn maksujen päivitys on valmistelussa jätehuoltolautakunnalle erillisenä kokonaisuutena, kuten edellisessä kokouksessa 24.9.20 esiteltiin.

Kokouksessa esiteltävä materiaali tallennetaan jätehuoltolautakunnan käyttöön päättäjäpalveluun.

Valvontajohtaja Leena Salmelainen

EhdotusLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päättää merkitä asian tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n palvelujohtaja Jaana Turpeinen ja talous- ja hallintopäällikkö Elina Syväjärvi esittelivät asiaa kokouksessa.