Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta1528.03.20196

3799-2019 (01 03 00)

Jätehuoltokoulutus keväällä 2019

Tiivistelmä: -

Lsjhlk § 15

Suunnittelija Pirjo Rinne 20.3.2019:

Keväällä 2019 on tarjolla jätehuoltoalan valtakunnallinen koulutus Jätehuollon ajankohtaispäivä keskiviikkona 10.4.2019 Helsingissä. Koulutuksen järjestää FCG Koulutus Oy yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa. Koulutuksesta on tiedotettu jätehuoltolautakuntaa sähköpostitse. Koulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.3.2019, mutta koulutuksen järjestäjän mukaan vapaita paikkoja voi kysyä sen jälkeenkin. Jätehuoltolautakunnan tulee päättää, mihin koulutukseen lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä henkilöstö osallistuvat keväällä 2019 sekä päätöksellään vahvistaa jo ilmoittautuneiden osallistuminen.

Koulutuksiin matkustetaan osallistujamäärän ja tilanteen mukaan joko junalla tai linja-autolla tai Turun kaupungin yhteiskäyttöautoja hyödyntäen.

Koulutuksiin osallistumisista aiheutuvat kustannukset maksetaan jätehuoltolautakunnan talousarviosta. Lautakunnan kaikki kulut, sisältäen myös koulutuskulut, laskutetaan Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ltä.

Valvontajohtaja Leena Salmelainen:

EhdotusLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päättää, että esityksessä olevaan koulutukseen voivat osallistua lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä lautakunnan esittelijä, sihteerit, jätehuoltoasiamiehet ja suunnittelijat.

PäätösLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päätti, että esityksessä olevaan koulutukseen voivat osallistua lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä lautakunnan esittelijä, sihteerit, jätehuoltoasiamiehet ja suunnittelijat sekä kuntien edustajat.

Päätös tehtiin esittelijän kokouksessa muuttamasta ehdotuksesta yksimielisesti.