Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta4913.09.20185

10161-2018 (01 02 01)

Syksyn 2018 jätehuoltokoulutukset

Tiivistelmä: -

Lsjhlk § 49

Jätehuoltoasiamies Satu Ojala 6.9.2018:

Syksyllä 2018 on tarjolla kaksi jätehuoltoalan valtakunnallista koulutusta ja tapahtumaa. Tapahtumista ja koulutuksista on tiedotettu jätehuoltolautakuntaa sähköpostitse. Toiseen tapahtumaan, Jätehuoltopäiviin 3.-4.10.2018, ilmoittautuminen edullisempaan hintaan on jo päättynyt ja myös halukkaat osallistujat lautakunnasta, yhteensä 13 henkilöä, ovat jo tähän ilmoittautuneet. Jätehuoltolautakunnan tulee kuitenkin päätöksellään vahvistaa osallistuminen sekä päättää, mihin koulutuksiin lautakunnan jäsenet ja varajäsenet sekä henkilöstö ja kuntien viranhaltijaedustajat lautakunnassa osallistuvat syksyn 2018 aikana.

Syksyn koulutukset ja tapahtumat ovat:

Koulutuksiin matkustetaan osallistujamäärän ja tilanteen mukaan joko junalla tai linja-autolla, Turun kaupungin yhteiskäyttöautoja hyödyntäen tai yhdessä Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n kanssa.

Koulutuksiin osallistumisista aiheutuvat kustannukset maksetaan jätehuoltolautakunnan talousarviosta. Lautakunnan kaikki kulut, sisältäen myös koulutuskulut, laskutetaan Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:ltä.

Valvontajohtaja Leena Salmelainen:

EhdotusLounais-Suomen jätehuoltolautakunta päättää, että esityksessä lueteltuihin koulutuksiin ja tapahtumiin voivat osallistua lautakunnan jäsenet ja varajäsenet, lautakunnan esittelijä, sihteerit, jätehuoltoasiamiehet ja suunnittelijat sekä kuntien viranhaltijaedustajat lautakunnassa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHarro-Siiki Anu