Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut 
Liikuntapalvelujohtaja1508.08.2019 

6484-2019 (01 01 01)

Erityisasiantuntijan (vak.nro 403974) toimen täyttäminen

Kaupunginjohtaja päätti 29.4.2019 § 80, että Turun kaupunkiin, ensimmäisenä sijoituspaikkana vapaa-aikatoimiala, perustetaan 1.8.2019 lukien kaksi erityisasiantuntijan tointa, joiden tehtäväkohtainen palkka samasta ajankohdasta lukien on 3.275,57 €/kk (palkkahinnoittelukohta 01ASI040), ja joiden kelpoisuusvaatimuksena on samasta ajankohdasta lukien tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys liikunta-alaan.

Erityisasiantuntijan vakanssi on ollut julkisesti haettavana 31.5.-24.6.2019. Kelpoisuusvaatimuksena erityisasiantuntijan tehtävään on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä perehtyneisyys liikunta-alaan. Eduksi luetaan kokemus laajasta verkostoyhteistyöstä, liikuntaseura- ja liikuntajärjestötyön tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kunnallishallinnon tuntemus.

Liikuntapaikkaosastolle sijoittuvan erityisasiantuntijan tehtävänä on huolehtia liikuntapaikkojen vuorovarausten (sisäsalit, ulkokentät ja jäähallit) kehittämisestä ja toteutuksesta seurojen näkökulmasta sekä vastata seurojen olosuhde- ja liikuntapaikkarakentamisen avustuksista. Lisäksi erityisasiantuntija vastaa liikuntapalveluiden kehittämisprosessista ja vuosijohtamisen suunnittelutuesta toimien osastorajat ylittävän kehittämis- ja suunnittelutiimin vetäjänä ja sen edustajana liikuntapalveluiden johtoryhmässä. Erityisasiantuntija toimii myös liikuntaseurojen olosuhdetarpeiden asiantuntijana seuraparlamentissa.

Erityisasiantuntijan tehtäväkohtainen palkka on 3.275,57 €/kk.

Erityisasiantuntijan vakanssiin haki määräaikaan mennessä 42 henkilöä.

Haastattelut pidettiin 2.7.- 3.7.2019. Haastatteluun kutsuttiin seitsemän (7) hakijaa. Hakijoita haastattelivat liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari ja liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi.

Haastatteluun, koulutukseen, työkokemukseen perustuvan kokonaisarvioinnin perusteella erityisasiantuntijan vakanssiin parhaiten soveltuvana voidaan pitää liikuntatieteiden maisteri ja fysioterapeutti Annakaisa Ahtiaista.

Ahtiaisella on vakanssiin soveltuva koulutus, hyvä ja monipuolinen perehtyneisyys liikunta-alaan. Hänellä on kokemusta verkostoyhteistyöstä, liikuntaseura- ja liikuntajärjestötyön tuntemus, hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kunnallishallinnon tuntemus.

PäätösPäätin ottaa erityisasiantuntijan toimeen (vakanssi 403974) liikuntatieteiden maisteri ja fysioterapeutti Annakaisa Ahtiaisen 2.9.2019 alkaen ehdolla, että hänet todetaan työterveyshuollon todistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi toimeen. Työsopimussuhteinen toimi täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

 

Markus Kalmari

liikuntapalvelujohtaja

 

Oikaisuvaatimusohje liitteenä.

 

 

 

 

Jakelu

aoMuut hakijat
tiedKonsernihallinto, strateginen HR
tiedLiikuntalautakunta
tpvAhjosaari Tea
aoAhtiainen Annakaisa
tiedAhvenainen Päivi
tpvAlin Merja
tpvKurppa Seija
tiedNummi Oskari
tpvVirtanen Riitta