Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta3816.04.201910

783-2019 (02 05 01)

Turun Voimistelijat ry:n anomus

Tiivistelmä: -

Liiklk § 38

Liikuntasihteeri Päivi Matilainen:

Turun Voimistelijat ry on osoittanut liikuntalautakunnalle anomuksen koskien vuoden 2019 toiminta-avustusta. Kirjeessään (sähköpostiviesti) seura kertoo, että inhimillisen erehdyksen vuoksi seuran toiminta-avustusanomusta ei koskaan muistettu lähettää kaupungille määräaikaan 28.2.2019 mennessä. Anomus on jäänyt luonnostilaan. Liikuntalautakunta on kokouksessaan 13.11.2018 § 110 määritellyt avustusten periaatteet ja niiden hakuaikojen umpeutumisen.

Avustusten periaatteilla ja hakuajoilla määritellään kaikille hakijoille avoin ja tasapuolinen prosessi. Lisäksi hakuajoilla varmistetaan avustuskäsittelijöille riittävä valmisteluaika päätöksentekoa ja sen myötä avustusten mahdollisimman nopeaa maksatusta varten.

Turun Voimistelijat ry on seniori-ikäisten miesten urheiluseura, jossa harrastetaan kuntovoimistelua, lentopalloa, salibandya sekä retki- ym. toimintaa.

Jäseniä seurassa on n. 130. Vuonna 2018 seura sai toiminta-avustusta 730,39€, joka on n. 6,7% seuran talousarviotuloista.

Turun Voimistelijat ry pyytää liikuntalautakunnalta luonnoksensa hyväksymistä hakemukseksi hakuajan umpeuduttua ja toivoo, että anomus käsiteltäisiin vuoden 2019 toiminta-avustuspäätöksen yhteydessä.

Liikuntapalvelut tiedostaa asian merkittävyyden seuran kannalta, mutta on samalla velvoitettu noudattamaan aiemmin päätettyjä periaatteita tasavertaisuuden kannalta. Näin ollen Turun Voimistelijat ry:n luonnosta ei tule hyväksyä anomukseksi ja ottaa käsittelyyn määräaikaan mennessä saapuneiden toiminta-avustusanomusten joukossa.

Liite 1Turun Voimistelijat ry:n sähköpostikirje

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hylätä Turun Voimistelijat ry:n toiminta-avustushakua koskevan anomuksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Voimistelijat ry
tpvMatilainen Päivi


Liitteet:

Liiklk § 38
Liite 1:TUrun Voimistelijat ry:n anomus