Turun kaupunki§Päätöspöytäkirja1
Vapaa-aikatoimiala 
Toimialajohtaja/sarja 10710.09.2018 

6889-2018 (02 08 00)

Siirtyminen suorahankintaan kelaleikkurin hankinnassa

Vapaa-aikatoimiala, liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen ja Strategisen hankinnan osuus, hankinta-asiantuntija Emilia Aho 10.9.2018:

Turun kaupungin Strateginen hankinta on vapaa-aikatoimialan toimeksiannosta pyytänyt tarjouksia pienhankintamenettelyllä Kelaleikkurin hankintaan.

Tarjouspyyntö kansallisen kynnysarvon alittavana pienhankintana lähetettiin 4.7.2018 kolmelle potentiaaliselle tarjoajalle. Hankinnasta ei esitetty kysymyksiä määräaikaan mennessä.

Annettuun määräaikaan 3.9.2018 mennessä ei saatu yhtään tarjousta.

Tarjouspyynnössä kuvattiin hankinnan kohde ja ehdottomat vaatimukset sekä tarjoajalle ja tarjoukselle asetetut vähimmäisvaatimukset. Tarjouspyynnössä ilmoitettiin, että osatarjouksia ja vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.

Liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen:

EhdotusEdellä esitetyn perusteella ehdotan, että kelaleikkurin hankinnassa siirrytään suorahankintaan, koska hankintamenettelyssä ei saatu määräaikaan mennessä yhtään tarjousta.

Suorahankinta toteutetaan siten, että vapaa-aikatoimiala valitsee menettelyyn osallistujan, jonka kanssa Strateginen hankinta neuvottelee sopimuksen ehdoista siten, että alkuperäisen tarjouspyynnön ehtoja ei olennaisesti muuteta.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

PäätösPäätin edellä esitetyn perusteella, että kelaleikkurin hankinnassa siirrytään suorahankintaan, koska hankintamenettelyssä ei saatu määräaikaan mennessä yhtään tarjousta.

Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

Minna Sartes

toimialajohtaja

 

Lisätiedot: hankinta-asiantuntija Emilia Aho, puhelin 0400 944 064.

Jakelu

tiedLiikuntalautakunta
tiedVapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut
tiedAho Emilia
tpvVirtanen Jukka