Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta6212.06.20187

4122-2018 (12 04 02)

Vastaus BMX Turku ry:n kirjeeseen Kupittaan BMX-radan kunnostamiseksi 16.6.2018 mennessä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 62

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

BMX Turku ry on lähettänyt liikuntalautakunnalle pyynnön 1.4.2018 ryhtyä välittömiin toimiin Kupittaan BMX-radan kunnostamiseksi ja pyysi päästä neuvottelemaan asiasta pikaisesti. Seuran esityksessä radalle tehtäisiin ns. facelift eli kevyt kunnostus. Kunnostus tulisi saada valmiiksi 16.6.2018 järjestettäviin Suomen Cup –kisoihin mennessä.

Palaveri asiasta pidettiin seuran ja kaupungin edustajien kesken 16.4.2018, jossa käytiin lävitse seuran esitystä kunnostamisesta. Palaverissa kävi ilmi, että aikataulullisesti ja teknisesti kunnostusta ei pystytä toteuttamaan siinä muodossaan, kun seura esitti. Radan kunnostamisesta sovittiin, että kaupunki tekee lähtölavaan korjauksia ja lisärakenteita ja toimittaa radalle maa-aineita ja työkoneet radan pinnan korjaamiseksi ns. normaalina ylläpitokorjauksena.

Korjaaminen on toteutettu vuosittain seuran omana talkootyönä. Tänä vuonna talkoita ei saatu järjestettyä, joten kaupunki suoritti radan pinnan kunnostuksen omana työnä toukokuun lopussa ja rata on saatu nyt kunnostettua.

Liite 1BMX Turku ry:n kirje

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta merkitsee BMX-radalle tehdyt kunnostustyöt tiedoksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedBMX Turku ry


Liitteet:

Liiklk § 62
Liite 1:BMX Turku ry:n kirje