Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta3227.03.201810

3635-2018 (02 05 00)

Muutos mainospaikkamaksuihin liikuntapaikoilla

Tiivistelmä: -

Liiklk § 32

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Turun kaupungin liikuntapalvelut vuokraavat mainostilaa omissa hallinnassa olevissa tiloissa toimiville urheiluseuroille. Mainospaikkamaksut on määritelty liikuntapalveluiden hinnastossa. Impivaaran ja Varissuon jäähalleissa on mainospaikkoja tarjottu kaukaloiden sivustoilta ja niihin on määritelty vuosihinnaksi 225 €. Nyt on syntynyt halu ottaa jäänalta mainospaikka käyttöön ja tähän ei ole määritelty hintaa.

Jäänalla olevat mainokset mm aloitusympyröissä ovat pinta-alaltaan merkittävästi suurempia, joten se tulee ottaa huomioon mainospaikan hinnoittelussa. Sama hinnoittelu tulee luoda sekä Impivaaran että Varissuon jäähalleihin.

Toinen tarve on syntynyt uuden Kupittaan palloiluhallin mainospaikkoihin. Siellä on määritelty mainospaikkamaksu 300 € hinnastossa. Tätä maksua voidaan soveltaa käytettäväksi mm tiloissa oleviin info-tv:siin myytäviin mainoksiin. Nyt on syntynyt tarve myydä mainostilaa urheiluseuralle salibandykaukalon laitoihin. Tähän tarkoitukseen ei 300 € mainospaikkamaksua sellaisenaan voi käyttää, vaan on syytä luoda erillinen hinta, jolla urheiluseura voi ostaa koko kaukalon pinta-alalle mainoksia. Lisäksi Kupittaan palloiluhallin liikuntatilan lattiaan kiinnitettävää mainosta on tiedusteltu, joten siihenkin on nyt määriteltävä maksu.

Esitän, että mainospaikkamaksuihin lisätään urheiluseuroille mahdollisuus hankkia Turun kaupungin hallinnoimista jäähalleista jään alta mainospaikka ja sen vuosihinnaksi määritellään 1000 € / vuosi. Urheiluseura sitoutuu ostaessaan mainospaikan, maksamaan vuosittaisien maksun, siltä ajalta kun mainos on esillä. Jäähalleissa ei jäätä lähtökohtaisesti vuosittain sulateta. Tästä syystä jos seuran myymä mainossopimus raukeaa on seuran joko maksettava vuosittainen maksu siitä huolimatta vuosittain tai kustannettava jään sulattaminen ja uudelleen jäädyttäminen mainoksen poistamiseksi. Lisäksi esitän, että Kupittaan palloiluhallin salibandykaukalon mainospaikkahinnaksi esitän myös 1000 € / vuosimaksua ja sama maksu 1000 € / vuosi otetaan käyttöön Kupittaan palloiluhallin liikuntatilan lattiamainoksissa.

Liite 1Liikuntapalveluiden hinnasto

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että Turun kaupungin hallinnoimissa jäähalleissa otetaan käyttöön uudet mainospaikat jäänalta ja niihin määritellään vuosihinnaksi 1000 € / vuosi. Lisäksi päätetään, että Kupittaan palloiluhallissa otetaan salibandykaukalon mainospaikka käyttöön sekä liikuntalattian mainospaikat ja niihin määritellään vuosihinnaksi 1000 €.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHatanpää Susanna
tiedMäkynen Ilkka
tiedSlipic Sanda
tiedSotnik Kristiina
tiedTallqvist Jarkko
tiedVanne Markku


Liitteet:

Liiklk § 32
Liite 1:Liikuntapalveluiden hinnasto