Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1018.01.201810

710-2018 (12 04 01)

Ruiskatu 20:n (AMK) uima-altaan vuokrauksesta luopuminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 10

Uimalaitosten päällikkö Eeva Haapanen:

Liikuntapalveluiden toimintaan on kohdistunut tulotavoitteita, joita ei viime vuosina ole pystytty saavuttamaan täysimääräisesti. Näin ollen liikuntapalveluilla on tarve saada kasvatettua kokonaistuloja nykyisestä toiminnasta, sekä myös karsittava ja selkeytettävä tarjontaa.

Ehdotan, että karsimme uimalaitosten osalta Ruiskadun uima-altaan vuokraamisesta.

Liikuntapalvelut tarjoavat seuroille allasvuoroja Ruiskatu 20:n (AMK) tiloista. Nämä vuorot maksavat liikuntapalveluille 30e/tunti (alv 0%). Yhteensä vuorot maksavat liikuntapalveluille n.15 000e kaudessa (alv 0%). Tuloja vuoroista tulee alle 2000e kaudessa eli vain aikuisten kursseista. Seurat järjestävät tiloissa maksullista kurssitoimintaa ja he pystyisivät näillä tuloilla kattamaan suoraan vuokramaksut. Ehdotamme, että vuokrausta ei kierrätetä liikuntapalveluiden kautta, vaan seurat vuokraisivat tilat suoraan vastuulliselta taholta.

Tila on myös valvomaton ja vuorojen oikeaa käyttöä on lähes mahdoton seurata.

Esitettävät muutokset

Luovumme Ruiskatu 20:n (AMK) uima-altaan vuokraamisesta 1.5.2018 alkaen ja jatkossa seurat voivat ostaa allasaikaa suoraan vastuulliselta tasolta.

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää luopua Ruiskatu 20:n (AMK) uima-altaan vuokraamisesta 1.5.2018 alkaen ja että jatkossa seurat voivat ostaa allasaikaa suoraan vastuulliselta tasolta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian kokouksessa esitteli Annina Lehtiö-Vainio.

Jakelu

tiedMaija Rihko
tpvHaapanen Eeva
tiedHatanpää Susanna
tiedNummi Oskari