Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta718.01.20187

694-2018 (12 04 02)

Jalkapallon talviharjoittelumahdollisuuksista Turussa

Tiivistelmä: -

Liiklk § 7

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari ja liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Suomen jalkapalloliiton Länsi-Suomen piirin piirihallitus on pyytänyt liikuntalautakunnalta selvitystä siitä, minkälaisia suunnitelmia kaupungilla on jalkapallon talviharjoitteluolosuhteiden lisärakentamisesta ja millä aikataululla näitä suunnitelmia voidaan toteuttaa sekä siitä, mitä kaupunki aikoo tehdä, jotta jalkapalloseurat olisivat tasapuolisessa asemassa muihin lajeihin nähden salivuorojen jaossa? Nykyisellään salivuorot olisivat monille joukkueille ainoa mahdollisuus saada harjoitustilaa talvella.

Liitteenä olevassa vastauksessa on kuvattu jalkapallon talviharjoittelun nykyinen tilaverkosto ja sisäsalivuorojen jakoperiaatteet Turun kaupungissa, sekä esitelty nykyisen verkoston käyttöä ja sen kokonaiskustannuksia kaupungille. Selvityksessä on lisäksi nostettu esiin erilaisia muita toimia edistää jalkapallon talviharjoittelua paitsi kaupungin toimesta, niin myös ehdotuksena jalkapalloyhteisön laajoille toimijaketjuille.  Kaupungin tavoitteena on tilojen tehokas käyttö, eikä toistaiseksi juuri tilaverkoston laajentamiselle valitettavasti ole perusteita eikä mahdollisuuksia.

Liite 1SPL:n kirje

Liite 2Vastaus

Oheismateriaali 1Kuvaajia verkoston varausasteista

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta merkitsee Suomen Palloliiton Länsi-Suomen piirin piirihallituksen kirjeen tiedoksi ja antaa siihen edellä esitetyn ja liitteenä 2 olevan vastauksen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian kokouksessa esitteli Annina Lehtiö-Vainio.

Jakelu

aoSuomen Palloliiton Länsi-Suomen piiri
tiedHatanpää Susanna


Liitteet:

Liiklk § 7
Liite 1:SPL:n kirje
Liite 2:Vastaus