Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta6814.06.20169

6795-2016 (643, 032)

Anomus Paavo Nurmi Stadionin maksuttomasta käytöstä 10.9.2016 elokuvapäivän järjestämistä varten

Tiivistelmä: -

Liiklk § 68

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Scene – Elokuvakaupunki Turku ry on lähettänyt anomuksen, jossa haetaan Paavo Nurmi Stadionia Elokuvapäivän käyttöön maksutta 10.9.2016. Scene – Elokuvakaupunki Turku ry on Turun kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Linnateatteriyhdistyksen yhteinen yhdistys, joka järjestää vuosittain kaksi elokuvapäivää. Elokuvanpäivä on ilmainen tapahtuma, jonka voidaan katsoa tukevan kuntalaisten hyvinvointia ja viihtymistä.

Tapahtuman järjestäjä ja Turun kaupunki liikuntapalvelukeskus on käynyt tutustumassa Paavo Nurmi Stadioniin ja yhdessä todettiin, että paikkana stadion tarjoaa hyvät edellytykset tapahtuman onnistuneella toteuttamiselle.

Tapahtuman luonne on kuntalaisten hyvinvointia ja aktiivisuutta tukeva. Elokuvapäivä ei tule aiheuttamaan liikuntapalvelukeskukselle ylimääräisiä kustannuksia, vaan tapahtuman järjestäjä vastaa järjestelyistä aiheutuvista kuluista. Tapahtuma pyritään järjestämään siten, että siitä on mahdollisimman vähän haittaa liikuntapaikan normaaliin liikunnalliseen käyttöön. Näistä syistä puollan tapahtuman maksuttomuutta ja tapahtuma voidaan järjestää anomuksen mukaisesti Paavo Nurmi Stadionilla.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Paavo Nurmen Stadionin Scene - Elokuvakaupunki Turku ry:lle maksutta 10.9.2016 elokuvapäivän järjestämistä varten.

PäätösLiikuntalautakunta päätti myöntää Scene-Elokuvakaupunki Turku ry:lle Veritas Stadionin maksutta 10.9.2016 elokuvapäivän järjestämistä varten ja mikäli tämä ei ole teknisistä syistä mahdollista Scene - Elokuvakaupunki Turku ry:n elokuvapäivä 10.9.2016 voidaan järjestää Paavo Nurmen Stadionilla.

Päätös tehtiin esittelijän muutetusta päätösehdotuksesta äänestyksen jälkeen äänin 9-3. Poissa kokouksesta oli Lahti.

Päätökseksi tulleen esittelijän muutetun päätösehdotuksen puolesta äänestivät Kallio, Koskinen, Lintunen, Lähteenmäki, Norontaus, Rautee, Taulu, Vehviläinen ja Andersson.

Johansenin Laineen kannattamana tekemän muutosehdotuksen puolesta äänesti heidän lisäkseen Mäenpää.

Muutosehdotus oli seuraava: Liikuntalautakunta päättää myöntää Paavo Nurmen Stadionin Scene-Elokuvakaupunki Turku ry:lle maksutta 10.9.2016 elokuvapäivän järjestämistä varten.

Jakelu

aoScene - Elokuvakaupunki Turku ry
tpvEkqvist Sari
tiedPyöli Ismo
tiedVirtanen Jukka


Liitteet:

Liiklk § 68
Liite 1:Anomus Paavo Nurmen Stadionin käyttämisestä 10.9. elokuvapäivän järjestämistä varten