Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5410.05.20166

5132-2016 (065)

Liikuntapalveluiden sähköteknisten töiden kilpailuttaminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 54

Liikuntapaikkamestari Jukka Virtanen:

Hankinta- ja logistiikkakeskus on viimeksi kilpailuttanut sähkötekniset työt 2012 ajalle 1.12.2012–30.11.2014,minkä jälkeen sopimusta on voitu jatkaa tilaajan päätöksellä alkuperäisin ehdoin kahdella (2) vuodella, ajalle 1.12.2014–30.11.2016 (optio). Optiossa on kyse tilaajan oikeudesta, ei velvollisuudesta.

Liikuntapalveluiden sähköteknisteknisiin töihin kuuluvat mm. liikuntapaikkojen ja – hallien ajanotto-tulospalvelu, siihen liittyvä it ja äänentoistojärjestelmien toiminnoista ja huolloista vastaaminen. Lisäksi kyseessä oleviin töihin kuuluvat liikuntahallien, ulkoilu- ja kuntoreittien ja kenttien valaistushuoltotyöt, kastelu- ja lumetusjärjestelmien sähkötoimisten jäänhoitokoneiden huollot sekä liikuntapalvelukeskuksen muut sähkölaite korjaukset ja huollot.

Sähköteknisistä töistä, joiden tehtäväkenttä on laaja, noin 90 % on huolto- ja korjaustöitä. Liikuntapalveluille tehtävien ammattitaitoinen suorittaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Sähköteknisten töiden arvo on vuositasolla noin 50.000 euroa (alv 0 %) Hankintayksikkö ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään. Liikuntapaikkaosaston käyttötaloudessa on varauduttu hankintaan.

Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja sopimusten tekemisen. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet yhdessä liikuntapalveluiden kanssa.

Liikuntapaikkaosasto anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää sähköteknisten töiden kilpailutusprosessi yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Markus Kalmari

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan edellä kuvatunsähköteknisten töiden hankinnan. Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHankinta- ja logistiikkakeskus