Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5510.05.20167

5130-2016 (643)

Anomus Veritas Stadionin käyttämisestä Ystävyyskaupunkiturnauksen loppuotteluihin

Tiivistelmä: -

Liiklk § 55

Liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi:

Johtosäännön mukaisesti liikuntalautakunnan toimivaltaan kuuluu päättää kaupungin tilaisuuksien järjestämisestä Veritas Stadionilla stadionia hallitsevan yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Kupittaan Stadion Oy:n ja Turun kaupungin välillä 14.10.2002 tehdyssä hoito- ja yhteistyösopimuksessa sanotaan, että stadionin jalkapallokenttää saavat otteluissaan käyttää kahdella ylimmällä sarjatasolla pelaavat turkulaiset joukkueet. Lisäksi sopimuksessa sanotaan, että kaupunki saa oikeuden järjestää korvauksetta omaan toimintaansa liittyviä tilaisuuksia stadionilla enintään neljän päivän ajan vuodessa edellyttäen, että tilaisuuksien järjestäminen ei haittaa stadionin muuta käyttöä.

Liikuntalautakunnan kuuluu päättää anomuksiin liittyen siitä, onko tapahtuma kaupungin omaan toimintaan liittyvä maksuton tapahtuma.

Inter, TPK, TPS, TuTo ja ÅIFK järjestävät 31. kertaa kansainvälisen ystävyyskaupunkiturnauksen 22.–24.7.2016. Järjestelytoimikunta anoo Veritas Stadionia käyttöönsä veloituksetta turnauksen pronssi- ja finaaliotteluihin, jotka pelataan 24.7.2016. Veikkausliigan otteluita ei pelata turnausviikonloppuna Turussa. Toistaiseksi liikuntalautakunta on myöntänyt Stadionille vasta yhden tapahtuman vuodelle 2016, josta se ei peri korvausta.

Liite 1Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä Ystävyyskaupunkiturnauksen anomuksen ja luovuttaa Veritas Stadionin korvauksetta käyttöön Ystävyyskaupunkiturnauksen pronssi- ja finaaliotteluihin 24.7. Sateen sattuessa tai muuten olosuhteiden niin vaatiessa ottelut siirretään liikuntapalvelukeskuksen työnjohtajan harkinnan mukaan pelattavaksi muulle kentälle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoJärjestelytoimikunta
tiedKupittaan Stadion Oy
tiedEkqvist Sari
tiedPyöli Ismo
tpvVirtanen Jukka


Liitteet:

Liiklk § 55
Liite 1:Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus