Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta4119.04.20169

4255-2016 (061)

Kuntosalilaitteiden kilpailutuksen käynnistäminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 41

Uimalaitosten päällikkö Oskari Nummi:

Liikuntapalvelukeskuksen on tarkoitus päivittää olemassa olevaa, osittain hyvinkin vanhentunutta, kuntosalilaitekantaa tulevien viiden vuoden aikana. Tavoitteena on yhdenmukaistaa laitteiden laatua ja niiden huoltopalveluita. Nyt on tarkoitus kilpailuttaa painopakkalaitteiden, vipuvarsilaitteiden ja vapaidenpainojen kokonaisuudet. Kilpailutuksen jälkeen on tarkoitus hankkia vuosittain noin 40 000 eurolla laitteistoa ja välineistöä eri kuntosaleihin.

Hankinnat tehdään erityisesti seuraaviin kuntosaleihin: Kupittaan urheiluhalli, Petreliuksen uimahalli ja Alfa liikuntakeskus. Joitain yksittäishankintoja voidaan tehdä myös seuraavaan liikuntapaikkoihin: Impivaaran uimahallin kuntosalit, Varissuon jäähallin kuntosali ja Paattisten aluetalon kuntosali.

Liikuntapaikkaosasto anoo lupaa käynnistää kuntosalilaitekilpailutuksen painopakkalaitteiden, vipuvarsilaitteiden ja vapaiden painojen osalta, yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa. Kilpailutus tehdään kolmen vuoden hankintakaudelle ja lisäksi sopimuksessa on kahden vuoden optio. Sopimus on kokonaisarvoltaan sopimuskautena 100 000-180 000 euroa. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja sopimusten tekemisen. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet yhdessä liikuntapalveluiden kanssa. Liikuntalautakunta tekee hankintapäätökset yli 50 000 euron hankinnoista.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2016 aikana kuntosalilaitteet painopaikkalaitteiden, vipuvarsilaitteiden ja vapaiden painojen osalta 3+2 vuoden hankintakaudelle. Hankintapäätös tuodaan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedHankinta- ja logistiikkakeskus