Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta3122.03.201614

3066-2016 (643)

Maksuvapausanomus Hannuniitun koulujen kenttien käytöstä Stop Kiusaamiselle -tapahtuman aikana 15.5.2016

Tiivistelmä: -

Liiklk § 31

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

Varsinais-Suomen JHL:n  koulunkäynnin ja aamupäivä- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatillinen verkosto järjestää 15.5.2016 klo 10 -15 Hannunniitun koulun kentillä ( 3kpl) Stop Koulukiusaamiselle –tapahtuman. Ammatillinen verkosto anoo Hannunniitun kenttiä (3 kpl) maksuttomiksi tapahtuman ajalta.

Stop Koulukiusaamiselle –tapahtuma on Varsinais-Suomen alueellinen tapahtuma johon osallistuu Turun lisäksi mm. Salon, Paimion, Pöytyän, Kaarinan, Paraisten ammattialan tekijöitä ja muita yhteistyökumppaneita.  Tapahtuman tarkoituksena on ottaa kantaa ammattia läheisesti koskettavaan tärkeään asiaan. Tapahtuma on kohdistettu perheille ja on maksuton osallistujille.

Koska verkosto toimii ilman varoja, pyritään tapahtuma järjestämään vapaaehtoisvoimin ja talkoohengessä Varsinais-Suomen alueen yhdistysten, urheiluseurojen, laitosten ym. järjestöjen kanssa.

Liikuntapaikkojen hinnaston mukainen taksa ko. kentillä muulle kuin liikuntakäytölle on 30€/kenttä/h (sis. alv. 24%), yhteensä 450,00 € ( sis.alv.24%).

Liikuntajohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että JHL:n koulunkäynnin ja aamupäivä- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatillinen verkosto vapautetaan Hannuniitun kenttien kenttämaksuista 15.5.2016 Stop Koulukiusaamiselle -tapahtuman aikana.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedMirjam Lehtimäki
tiedEkqvist Sari