Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta1609.02.20166

1185-2016 (002, 009)

Liikuntalautakunnan tehtäväalueella vuoden 2015 aikana tehty kuntalaisaloite

Tiivistelmä: -

Liiklk § 16

Toimistosihteeri Jaana Siekkinen:

Kaupungin hallintosäännön 69 § mukaan kaupunginhallituksen sekä lautakunnan ja johtokunnan tehtäväalueella tehdyt kuntalaisaloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet on vietävä tiedoksi asianomaiseen toimielimeen vuosittain helmikuun loppuun mennessä. Toimielin voi samalla päättää, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Kaupunginhallituksen on vuosittain maaliskuun loppuun mennessä vietävä valtuuston tiedoksi valtuuston toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyt kuntalaisaloitteet ja niiden johdosta suoritetut toimenpiteet. Valtuusto voi samalla päättää, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun.

Aloitteen tekijälle on ilmoitettava aloitteen vastaanottamisesta sekä aloitetta käsittelevän henkilön yhteystiedot ilman tarpeetonta viivytystä. Toimenpiteistä on ilmoitettava kuuden kuukauden kuluessa aloitteen jättämisestä.

Toimielimen jäsen voi tehdä kokouksen lopuksi kirjallisen aloitteen toimielimen toimivaltaan kuuluvasta asiasta. Aloitetta ei oteta heti käsiteltäväksi, vaan se lähetetään valmisteltavaksi. Vastaus aloitteeseen tulee tuoda toimielimen käsiteltäväksi neljän kuukauden kuluessa.

Liikuntalautakunnan tehtäväalueella on vuoden aikana tehty seuraava kuntalaisaloite:

- 12883-2015 Kuntalaisaloite.fi -palvelun kautta tehty kuntalaisaloite: Sisätiloja joukkueurheilulajeille

Konsernihallinnon tilajohtaja Tuomas Koskiniemi yhdessä liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Riskun kanssa ovat antaneet 7.1.2016 päivätyn vastineen aloitteen tekijälle.

Oheismateriaali 1Vastine

Kaupunginvaltuusto ja liikuntalautakunta ovat osaltaan merkinneet vuoden aikana tehdyt muut aloitteet käsitellyiksi. 

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä tehtäväalueellaan 17.12.2015 tehdyn kuntalaisaloitteen käsitellyksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.