Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta926.01.20169

715-2016 (064)

Uimalaitosten allaskemikaalien kilpailutuksen käynnistäminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 9

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Uimalaitoksissa (Impivaaran uimahalli, Petreliuksen uimahalli, Kupittaan maauimala, Samppalinnan maauimala, Kupittaan urheiluhalli) käytetään vedenkäsittelyssä useita eri kemikaaleja. Näitä ovat mm. natriumhypokloriitti 15 %ja 10%, rikkihappo 37 %, saostuskemikaali esim Kempac 18 tai AF-Flock ja levätuho sekä testitabletit (PcChekit). Vuositasolla kemikaaleja käytetään n. 40 000  eurolla. Allaskemikaalien hankinta on budjetoitu vuosittain liikuntapaikkaosastolle.

Liikuntapaikkaosasto anoo lupaa käynnistää uimalaitosten allaskemikaalien kilpailutus yhdessä hankinta- ja logistiikkakeskuksen kanssa. Kilpailutus tehdään kahden vuoden hankintakaudelle ja se on kokonaisarvoltaan 70 000-80 000 euroa. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja sopimusten tekemisen. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet yhdessä liikuntapalveluiden kanssa. Liikuntalautakunta tekee hankintapäätökset yli 50 000 euron hankinnoista.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2016 aikana uimalaitosten allaskemikaalit kahden vuoden hankintakaudelle. Hankintapäätös tuodaan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tpvHankinta- ja logistiikkakeskus