Anomus Veritas-stadionin käytöstä kaupungin kiintiössä kesällä 2016

 

 

 


Turun musiikkijuhlasäätiö anoo Turun kaupungin liikuntalautakunnalta käyttöoikeutta
Veritas-stadioniin kaupungin kiintiöstä ke 17.8.2016 järjestääkseen balettitanssija Minna Tervamäen ohjaaman Minnan metodit –liikuntatunnin osana Turun musiikkijuhlien ohjelmaa.

 

Alustavan aikataulun mukaan tilaisuus alkaisi klo 17 ja kestäisi 18.30 asti. Yleisön olisi mahdollista tulla paikan päälle noin 30 minuuttia ennen tunnin alkamista.

 

Minnan metodit yhdistää voimistelua, joogaa, pilatesta ja hengitysharjoituksia. Tilaisuus on maksuton ilmaistapahtuma, jonne uskotaan tulevan arviolta 200-500 osallistujaa. Tarkkaa osallistujamäärää on vaikea arvioida, koska tilaisuuteen on vapaa pääsy. Sateen sattuessa tilaisuus perutaan, ellei vaihtoehtoista sisätilaa löydy (esim. Kupittaan läheisyydestä). Yleisöä pyydetään ottamaan mukaan oma joogamatto.

 

Tarkoituksena on soittaa Veritas-stadionin kaiuttimista klassista balettimusiikkia elävöittämään tapahtumaa. Minna Tervamäki ohjaa tunnin headset-mikrofonin kautta. Mukana on mahdollisesti myös pari puhallinsoittajaa ja Minna valmistelee kokonaisuuteen pienimuotoisen esityksen.

 

Tapahtuma on Turun musiikkijuhlien tuottama ja yhteistyökumppanina on Turun kaupunki.

Turun musiikkijuhlat huolehtii esimerkiksi musiikin käyttöoikeuksien varmistamisesta ja tekijänoikeusmaksuista, tilaisuuden lupahakemuksista ja turvallisuusjärjestelyistä sekä muista käytännön järjestelyistä (mahdollinen siivous).

 

Turun musiikkijuhlat julkistaa koko ohjelmansa helmikuussa 2016, jolloin myös tämän tapahtuman tiedot halutaan kertoa lehdistötiedotteen muodossa.

 

 

Kunnioittavasti,

 

 

 

 

 

Liisa Ketomäki

Toiminnanjohtaja

Turun musiikkijuhlasäätiö

Sibeliuksenkatu 2, 20100 Turku

Puh: 040 740 6200

Email: liisa.ketomaki@tmj.fi