Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta13615.12.201512

12553-2015 (643, 032)

TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Turun Sanomien anomus Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 136

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

TPS Juniorijääkiekko ry ja Turun Sanomat ovat lähettäneet liikuntalautakunnalle anomuksen Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä lapsille ja koko perheelle tarkoitetun liikuntatapahtuman ajaksi. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 24.1.2016 klo 12–15

Tapahtumassa on tarkoitus tuoda esiin jääkiekkoa harrastusmuotona sekä tarjota koko perheelle mukava liikunnallinen päivä ulkosalla. Iltapäivän aikana ohjelmassa on TPS:n edustusjoukkueen ulkojääharjoitukset sekä opastusta, ohjelmaa ja rastitehtäviä lapsille. Tapahtuma tulee saamaan näkyvyyttä Turun Sanomissa ja on samalla hyvää mainosta Parkin tekojääradalle. Perheiden yhteinen liikkuminen on strategisesti tärkeä päämäärä. Lisäksi urheiluidoleiden ja harrastustaan aloittelevien lasten kohtaaminen luo vahvaa urheilukulttuuria.

Parkin tekojääradalla on veloitettu kaudesta 2014 lähtien jokaiselta kävijältä 2 euron sisäänpääsymaksu. Liikuntapalvelukeskuksen taloudellinen menetys maksuttomuudesta tapahtuman ajalta on keskimääräisellä sunnuntaikävijämäärällä noin 200 €. Tapahtuma on hyvä tapa tuoda esiin Parkin kentän monipuolisia luistelumahdollisuuksia. Tästä syystä on kannatettavaa tukea tapahtuman maksuttomuutta.

Liite 1Anomus Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Parkin tekojääradan maksutta TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Turun Sanomien tapahtumaan 24.1.2016 klo 12–15. Tapahtumanjärjestäjän tulee taata kentän maksuton käyttö tuolta ajalta tapahtumaan osallistujille.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

aoTurun Sanomat Oy
tiedAhola Kaija
tiedLaakso Sanna
tiedPyöli Ismo


Liitteet:

Liiklk § 136
Liite 1:TS:n anomus