Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta11220.10.201510

10404-2015 (643, 032)

Turun Judoseuran anomus Alfan kamppailusalien maksuttomasta käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 112

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Turun Judoseura on järjestänyt ma 28.9. klo 17–20.45 Liikuntakeskus Alfan kamppailusalissa Kamppailija ei kiusaa -tapahtuman. Seura anoo salivuoroja maksuttomaksi tapahtuman ajalta.

Kamppailija ei kiusaa on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on kiusaamisen vähentäminen. Kampanjassa koulutetaan junioriohjaajia sovinnollisen ja turvallisen harjoitteluympäristön luomiseen. Tapahtuma on kohdistettu sekä lapsille että nuorille, mutta myös valmentajille ja ohjaajille. Kampanja on kohdistettu kaikkien kamppailulajien edustajille. Tapahtuma on ollut maksuton osallistujille.

Turun Judoseura ry on toiminut paikallisena organisaattorina ja varannut tapahtuman käyttöön Alfan liikuntakeskuksen nro 3-6 tatamit. Liikuntapaikkojen hinnaston mukaisesti vuokra on tapahtuman osalta 84 €.

Liikuntalautakunnan strategiassa vireän seuratoiminnan painopisteen yhtenä tavoitteena on kannustaa seuroja yhteiskuntavastuun lisäämiseen. Kamppailija ei kiusaa -kampanja on erinomainen esimerkki yhteyskunnallisesti tärkeään asiaan puuttumisesta. Tästä syystä on perusteltua, että Turun Judoseura ry vapautetaan maksusta 28.9. Kamppailija ei kiusaa -tapahtuman ajalta.

Liikuntapalvelujohtaja Markus Kalmari:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että Turun Judoseura ry vapautetaan hinnaston mukaisesta 84 euron salivuoromaksusta liikuntakeskus Alfassa ma 28.9. klo 17–20.45 Kamppailija ei kiusaa -tapahtuman osalta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTurun Judoseura ry
tiedAhola Kaija
tiedEkqvist Sari
tiedLaakso Sanna
tiedLehmusvuori Juha