Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta5621.04.20151

4392-2015 (040, 041)

Vuoden 2015 talouden 1. osavuosikatsaus

Tiivistelmä: -

Liiklk § 56

Talouspäällikkö Ilkka Mäkynen:

 

Kaupunginvaltuusto on vuoden 2015 talousarvion noudattamista koskevien määräysten yhteydessä päättänyt toiminnan ja talouden kehittymisen raportoinnista. Ensimmäinen osavuosikatsaus laaditaan raportointijaksolta 1.1.–31.3.2015. Osavuosikatsaus sisältää talouden katsauksen sekä talousarviossa asetettujen talous- ja henkilöstötavoitteiden toteutumisennusteen.

 

Kaupunginvaltuuston päättämät muutokset vuoden 2015 talousarvioon

 

Kaupunginvaltuusto päätti 23.3.2015 § 48 muutoksista kaupunginhallituksen ja lauta- ja johtokuntien vuoden 2015 talousarvioon. Toiminnassa ja taloudessa on huomioitu valtuuston päättämät talousarviomuutokset.

 

Toimintamenojen ja – tulojen ennustetta laadittaessa on otettu huomioon

 

Talousarvion laadintavaiheessa tiedossa olleet ja laadinnassa käytetyt sivukuluprosentit ovat jonkin verran pienemmät kuin vuonna 2015 käytettävät/toteutuvat sivukuluprosentit. Toisaalta henkilöstömenoihin kirjattavat eläkemenoperusteiset ja varhaiseläkemenoperusteiset KuEL-maksut tulevat olemaan hieman pienemmät kuin laadintavaiheessa tiedettiin. Kaupunkitasolla eläkemenoperusteisten ja varhaiseläkemenoperusteisten maksujen alitus arvioidaan kattavan palkkaperusteisten henkilösivukulujen ylityksen.

 

Projektien ja hankkeiden bruttotulojen ja bruttomenojen on sisällytetty toimielimen talousarvion toteutumisennusteeseen.

 

Raportointijakson loppuun mennessä rahoituspäätöksen saaneet projektit ja hankkeet on koottu yhteen ja niistä on arviot bruttomenot ja bruttotulot sekä toimintakate.

 

 

Työvoiman käytön raportti

 

 

Liikuntalautakunnan toiminta ja talous toteutuu suunnitellusti.

 

 

   Ehdotus   Liikuntalautakunta merkitsee asian tiedokseen.

 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.