Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta16416.12.201415

11739-2014 (061)

Jäsen Mäenpään aloite nyrkkeilysäkkien hankinnasta Alfan Liikuntakeskukseen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 164

Liikuntasuunnittelija Terhi Anttila:

Liikuntalautakunnan jäsen Olavi Mäenpää on tehnyt 18.11.2014 § 149 aloitteen Alfan liikuntakeskuksen nyrkkeilysäkkien hankinnasta:

Mäenpää: "Liikuntakeskus Alfan nyrkkeilysalin nyrkkeilysäkeistä suurin osa on mennyt käytössä ala-arvoiseen kuntoon. Niistä monia on jouduttu korjaamaan teippaamalla. Esitänkin, että Alfan nyrkkeilysalin nyrkkeilysäkkien kunto kartoitetaan ja huonoon kuntoon menneiden säkkien tilalle hankitaan uudet. Kyseinen hankinta tulisi olemaan kustannukseltaan erittäin pieni."

Liikuntapalvelukeskuksen ja Alfan liikuntakeskuksen toimintatapana on jo vuosia ollut, että salien nimetyt yhteyshenkilöt välittävät keskitetysti salien väline- ja korjaustarpeet ao. työnjohtajalle, joka käy esitysten pohjalta tarpeet läpi yhdessä salivastaavan kanssa.

Nyrkkeilysäkkejä ovat hankkineet liikuntapalvelukeskuksen lisäksi Alfan seurat itse. Nyrkkeilysalin vastaavan kanssa on keskusteltu välineistöstä ja sovittu, että liikuntapalvelukeskus hankkii yhden uuden säkin ja toisen hankkii seura itse. Liikuntatoimen hankkima nyrkkeilysäkki on tilattu ja toimitettu salille.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä em. selvityksen tiedokseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedLehmusvuori Juha
tiedMäenpää Olavi