Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta14418.11.201417

11604-2014 (056)

Turun Avantouimarit ry:n avustusanomus lämmitysjärjestelmän hankintaan

Tiivistelmä: -

Liiklk § 144

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

Turun Avantouimarit anoo avustusta kaupungin omistaman liikuntapalvelujen ylläpitämän Ispoisten uimarannan laiturin talvilämmitysjärjestelmän uusimiseksi. Hankkeen kustannusarvio on 15.500 €.

Nykyinen lämmitysjärjestelmä on tullut elinkaarensa loppuun ja uudistus on tehtävä riittävän turvallisuuden takaamiseksi talviuimareille.

Suunniteltaessa ko. yhdistyksen kanssa aikanaan ko. talviuintikeskusta sovittiin, että kaupungin ylläpitäessä kesäkaudella Ispoisten uimarantaa kaupungin suosituimpana uimarantana ja saadessa käyttää yhdistyksen rahoittamaa ja ylläpitämää huoltorakennusta kesäkauden asiakastarpeisiin, on kohtuullista että tilojen kunnossapitämisestä aiheutuvista kuluista erikseen sovittavissa kohteissa kaupungin liikuntapalvelut kustantaa 25% osuuden.

Tätä sopimusta tulkiten liikuntapalvelut ehdottaa osallistumista laiturin talvilämmitysjärjestelmän kuluihin 25% osuudella eli 3900 eurolla.

Avustus voidaan maksaa turkulaisten yhdistysten liikuntapaikkahankkeisiin varatusta määrärahasta, johon ei tänä vuonna tullut muita hakemuksia.

Liite 1Turun Avantouimarit ry:n anomus

Liikuntapalvelujohtajan varahenkilö Minna Lainio-Peltola:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Turun avantouimarit ry:lle 3900 euron avustuksen Ispoisten uimarannan laiturin talvilämmitysjärjestelmän uusimiseen. 

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTurun Avantouimarit ry
tiedAhola Kaija


Liitteet:

Liiklk § 144
Liite 1:Turun Avantouimarit ry:n anomus