Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta14218.11.201415

11581-2014 (643)

TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Turun Sanomien anomus Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 142

Liikuntasuunnittelija Terhi Anttila:

TPS Juniorijääkiekko ry ja Turun Sanomat ovat lähettäneet liikuntalautakunnalle anomuksen Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä lapsille ja koko perheelle tarkoitetun liikuntatapahtuman ajaksi. Tapahtuma järjestetään 7.2.2015 klo 12–15.

Liite 1Anomus Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä

TPS Juniorijääkiekko ry ja Turun Sanomat järjestävät yhteistyössä Parkin tekojääradan koko perheen kiekkopäivän 7.2.2015 klo 12–15. Tapahtumassa on tarkoitus tuoda esiin jääkiekkoa harrastusmuotona sekä tarjota koko perheelle mukava liikunnallinen päivä ulkosalla. Iltapäivän aikana ohjelmassa on TPS:n edustusjoukkueen ulkojääharjoitukset sekä opastusta, ohjelmaa ja rastitehtäviä lapsille. Tapahtuma tulee saamaan näkyvyyttä Turun Sanomissa ja on samalla hyvää mainosta Parkin tekojääradalle. Perheiden yhteinen liikkuminen on strategisesti tärkeä päämäärä. Lisäksi urheiluidoleiden ja harrastustaan aloittelevien lasten kohtaaminen luo vahvaa urheilukulttuuria.

Parkin tekojääradalla veloitetaan kaudesta 2014 lähtien jokaiselta kävijältä 2 euron sisäänpääsymaksu. Liikuntapalvelukeskuksen taloudellinen menetys maksuttomuudesta tapahtuman ajalta on keskimääräisellä lauantaikävijämäärällä siten noin 200 €. Liikuntapalvelukeskus esittää kuitenkin, että TPS Juniorijääkiekolle ja Turun Sanomille myönnetään Parkin tekojäärata maksuttomasti käyttöön 7.2.2015 klo 12–15 tapahtuman ajaksi ja samalla taataan kentän maksuton käyttö osallistujille.

Liikuntapalvelujohtajan varahenkilö Minna Lainio-Peltola:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Parkin tekojääradan maksutta TPS Juniorijääkiekko ry:n ja Turun Sanomien tapahtumaan 7.2.2105 klo 12–15. Samalla taataan kentän maksuton käyttö tuolta ajalta myös tapahtumaan osallistujille.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedTS-Yhtymä OY/Turun Sanomat
tiedAhola Kaija
tiedHatanpää Susanna
tiedPyöli Ismo


Liitteet:

Liiklk § 142
Liite 1:Anomus Parkin tekojääradan maksuttomasta käytöstä