Lähettäjä: mohkale@gmail.com [mohkale@gmail.com] käyttäjän Matti Pohjola [matti.pohjola@footbag.fi] puolesta
Lähetetty: 18. maaliskuuta 2014 12:51
Vastaanottaja: Liikuntapalvelukeskus Varaukset
Aihe: Anomus tilanvuokrauksen maksujen alentamisesta

Hei,

 

Turussa järjestetään kesällä 2014 footbagin EM-kilpailut. Toimin Suomen footbagliiton nimittämänä EM-kisojen projektipäällikkönä ja päävastuullisena järjestäjänä. Kisojen päätapahtumapaikka on Caribia Areena, jossa kilpaillaan 11-13.7. Lisäksi Samppalinnan pallouiluhallissa on tapahtumia 11.7. Olen saanut Turun kaupungilta vahvistuksen, että kisaorganisaatio saa kisapaikat käyttöönsä.

Footbag on pieni urheilulaji, jossa yhdistyvät kehonhallinta, nopeus ja koordinaatiokyky. Niin Suomen kuin Euroopankin footbag-piireissä korostuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen meininki. Uudet, aloittelevat pelaajat otetaan aina ilolla vastaan ja kokeneemmat pelaajat neuvovat ja auttavat aloittelijoita mielellään. Koska kyseessä on amatöörilaji, pelaajat myös matkustavat omalla kustannuksellaan kisoihin. Suurin osa kilpailujen tuloista tulee pelaajien maksamista osallistumismaksuista. Niillä katetaan niin kisapaikkojen vuokra, finaalitapahtuman järjestäminen kuin kaikki muutkin arvokisatapahtuman järjestämiseen liittyvät kulut.

Myös kisaorganisaatio toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja kisojen järjestävä taho, Suomen footbagliitto, pyrkii EM-kisoista nollatulokseen. Suomen footbagliiton tavoitteena kilpailuille on taata kilpailijoille mahdollisimman hyvät olosuhteet ja lisätä footbagin tunnettuutta Turussa ja valtakunnan medioiden kautta myös koko Suomessa.

Pyydän, että Turun kaupunki tukee osaltaan pienen amatöörilajin kehittymistä myöntämällä alennusta kisapaikkojen vuokrakustannuksista.

 

Ystävällisin terveisin

Matti Pohjola

Projektipäällikkö

Footbag EM 2014