Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta2718.02.20149

1788-2014 (654)

Lintulan remontin valmistuminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 27

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Lintulan voimistelu- ja sirkussali sijaitsee Eerikinkadulla ns. entisessä Palatsin rakennuksessa. Tilassa on harjoitustilat voimisteluun ja sirkusliikuntaan. Lintulan voimistelu- ja sirkussalin kiinteistössä on tehty mittava kattoremontti. Remontti valmistui vuodenvaihteessa, ja lisäksi salissa tehtiin pientä pintaremonttia tammikuun aikana. Remontti alkoi kesällä 2013 juhannuksen jälkeen.

Voimistelun ja sirkusliikunnan harrastajat liikkuivat korvaavissa tiloissa noin puolen vuoden ajan. Kesän ajan harrastajat käyttivät Kupittaan urheiluhallia ja syksyllä Alfan liikuntakeskusta. Harrastajat ovat päässeet korjattuihin tiloihin loppiaisen jälkeen.

Lintulan salin katto on uusittu kokonaan ja kaarevat kattotuolit on vahvistettu. Muun muassa katon kosteussulut, peltikatto ja kattoikkunat on uusittu ja savunpoistoluukut vaihdettu. Samalla valaistus on uusittu kokonaan ja valaistuksen tason on parantunut. Salin ja pukuhuonetilojen seinät on maalattu ja wc-tila remontoitu. Taloyhtiö on luvannut maalata käytävä- ja hissitilat keväällä 2014.

Talvisin salin käyttäjät ovat kärsineet kylmistä ja vetoisista tiloista sekä kesäaikaan kuumista tiloista. Nyt nämä ongelmat ovat vähentyneet. Remontoidut tilat palvelevat käyttäjiä hyvin ja ovat valoisat ja siistit.

Kattoremontti on tehty taloyhtiön toimesta ja on ollut luonteeltaan peruskorjaus. Remontti ei lisää liikuntatoimen vuokrakustannuksia.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä remontin valmistumisen tiedokseen.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.