Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta721.01.20147

9216-2013 (041)

Liikuntapalvelujen operatiivinen sopimus 2014

Tiivistelmä: -

Liiklk § 7

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

Palvelualueen operatiivisen sopimus on lautakunnan sekä toimialajohtajan ja palvelujohtajan välinen sopimus, jossa määritellään kaupungin strategiasta ja kehittämisohjelmissa määriteltyjä linjauksia toteuttavat, palvelualueen keskeiset toiminnalliset tavoitteet sekä näiden tavoitteiden toteutumista kuvaavat mittarit ja tunnusluvut.

Lisäksi esitetään, miten/mitkä uudistamisohjelman toimenpiteet toteutuvat palvelualueella. Operatiivisessa sopimuksessa otetaan huomioon kaupunginhallituksen ja liikuntalautakunnan välinen strateginen sopimus vuodelle 2014.

Liikuntapalvelukeskuksessa on syyskauden 2013 aikana täsmennetty ja syvennetty liikuntalautakunnan käsittelemää strategialinjausta johtoryhmän, työnjohtajien, liikuntapalveluvastaavien, liikuntasihteerien ja liikuntasuunnittelijoiden monivaiheisessa yhteistyössä. Valittuihin viiteen painopisteeseen on suunniteltu käytännön toimenpiteitä alkaen syksystä 2014. Muilta osin painopisteiden otsikot ovat ennallaan mutta "urheilupääkaupunki"-sana on vaihdettu laajempaan käsitteeseen "menestyvä urheilukulttuuri".

Liite 1Liikuntapalveluiden operatiivinen sopimus 2014

Toimialajohtaja Minna Sartes:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä liikuntapalvelujen operatiivisen sopimuksen v. 2014.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKaupunginhallitus


Liitteet:

Liiklk § 7
Liite 1:Liikuntapalveluiden operatiivinen sopimus 2014