Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta9318.06.20139

7218-2013 (032)

Varsinais-Suomen Pesis ry:n hinnanalennusanomus Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloiden käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 93

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Varsinais-Suomen Pesis ry on lähettänyt 31.5.2013 liikuntalautakunnalle anomuksen hinnanalennuksesta koskien sisäänpääsymaksuja Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloihin valtakunnallisen pesäpallon nuorisoleirin ajaksi. Tapahtuma järjestetään 28.7.–2.8.2013.

Liite 1Varsinais-Suomen Pesis ry:n anomus

Valtakunnalliselle Nuorisoleirille osallistuu noin 1500 nuorta urheilijaa . Seura anoo 50 prosentin alennusta maauimaloiden sisäänpääsymaksuista.

Liikuntatoimella on ollut aiemmin käytössä mahdollisuus antaa suurten liikuntatapahtumien ja -turnausten osallistujille 50 % alennus uimalaitosten hinnoista tapahtuman aikana. Tätä alennusta on käytetty esimerkiksi jalkapalloturnauksissa ja Power Cup -lentopallotapahtumassa. Olennaista on ollut, että tapahtuma on suuri ja merkittävä. Alennus on myönnetty aiemmin harkinnan mukaan sekä aikuisten että lasten tapahtumille.

Liikuntapalvelukeskus esittää, että Varsinais-Suomen Pesis ry:lle myönnetään 50 % alennus Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloiden sisäänpääsymaksuista Valtakunnallisen nuorisoleirin osallistujille 28.7.–2.8.2013. Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapalvelukeskuksen liikuntapaikkaosaston kanssa.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Varsinais-Suomen Pesis ry:lle 50 % alennus Kupittaan ja Samppalinnan maauimaloiden sisäänpääsymaksuista Valtakunnallisen nuorisoleirin osallistujille 28.7.–2.8.2013. Tarkemmista käytännöistä sovitaan liikuntapalvelukeskuksen liikuntapaikkaosaston kanssa.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedVarsinais-Suomen Pesis ry
tiedAhola Kaija
tiedHaaga Susanna
tiedKoljonen Timo
tiedLaakso Sanna


Liitteet:

Liiklk § 93
Liite 1:Varsinais-Suomen Pesis ry:n anomus