Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta7421.05.201311

5939-2013 (032)

Turun Urheiluliitto ry:n hinnanalennusanomus Samppalinnan maauimalan käytöstä

Tiivistelmä: -

Liiklk § 74

Liikuntapaikkapäällikkö Marjaana Risku:

Turun Urheiluliitto ry on lähettänyt 10.5.2013 liikuntalautakunnalle anomuksen hinnanalennuksesta koskien sisäänpääsymaksuja Samppalinnan maauimalaan Myllyn Pyöräily -tapahtuman ajaksi. Tapahtuma järjestetään la 17.8.2013.

Liite 1Turun Urheiluliitto ry:n anomus

Tapahtumaan osallistuu n. 800 pyöräilijää, joista pääosa on aikuisia. Seura anoo 50 prosentin alennusta Samppalinnan maauimalan sisäänpääsymaksuista. Kävijöitä arvioidaan uimalassa käyvän pyöräilytapahtuman jälkeen noin 400.

Liikuntatoimella on ollut aiemmin käytössä mahdollisuus antaa suurten liikuntatapahtumien ja -turnausten osallistujille 50 % alennus uimalaitosten hinnoista tapahtuman aikana. Tätä alennusta on käytetty esimerkiksi jalkapalloturnauksissa ja Power Cup -lentopallotapahtumassa. Olennaista on ollut, että tapahtuma on suuri ja merkittävä. Alennus on myönnetty aiemmin harkinnan mukaan sekä aikuisten että lasten tapahtumille.

Liikuntapalvelukeskus esittää, että Turun Urheiluliitolle myönnetään 50 % alennus Samppalinnan maauimalan sisäänpääsymaksuista Myllyn Pyöräilyn osallistujille la 17.8.2013. Seuran tulee sopia tarkemmista laskutuskäytännöistä liikuntapalvelukeskuksen liikuntapaikkaosaston kanssa.

Liikuntapalvelujohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää Turun Urheiluliitto ry:lle 50 % alennuksen Samppalinnan maauimalan sisäänpääsymaksuista Myllyn Pyöräilyn osanottajille la 17.8.2013.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Alanen ilmoitti olevansa esteellinen, eikä osallistunut asian käsittelyyn.

Jakelu

tiedTurun Urheiluliitto ry
tiedAhola Kaija
tiedHaaga Susanna
tiedKoljonen Timo
tiedLaakso Sanna
tiedNummi Oskari


Liitteet:

Liiklk § 74
Liite 1:Turun Urheiluliitto ry:n anomus