Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta6822.05.20129

5960-2012 (643)

Anomus Veritas Stadionin käyttämisestä ystävyyskaupunkiturnauksen ja Fun-turnauksen loppu-otteluihin

Tiivistelmä: -

Liiklk § 68

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Johtosäännön mukaisesti liikuntalautakunnan toimivaltaan kuuluu päättää kaupungin tilaisuuksien järjestämisestä Veritas Stadionilla stadionia hallitsevan yhtiön kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Kupittaan Stadion Oy:n ja Turun kaupungin välillä 14.10.2002 tehdyssä hoito- ja yhteistyösopimuksessa sanotaan, että stadionin jalkapallokenttää saavat otteluissaan käyttää kahdella ylimmällä sarjatasolla pelaavat turkulaiset joukkueet. Lisäksi sopimuksessa sanotaan, että kaupunki saa oikeuden järjestää korvauksetta omaan toimintaansa liittyviä tilaisuuksia stadionilla enintään neljän päivän ajan vuodessa edellyttäen, että tilaisuuksien järjestäminen ei haittaa stadionin muuta käyttöä.

Liikuntalautakunnan kuuluu päättää anomuksiin liittyen siitä, onko tapahtuma kaupungin omaan toimintaan liittyvä maksuton tapahtuma.

Inter, TPK, TPS, TuTo ja ÅIFK järjestävät kansainvälisen ystävyyskaupunkiturnauksen 27.–29.7.2012. Järjestelytoimikunta anoo Veritas Stadionia käyttöönsä veloituksetta turnauksen pronssi- ja finaaliotteluihin. Nämä ottelut pelataan 29.7.2012.

Liite 1Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus

TPS Juniorijalkapallo ry järjestää Kupittaalla samanaikaisesti 26.–29.7.2012 tyttöjen C15-lopputurnauksen, ns. FUN-turnauksen. Turnaus on ikäluokan Suomen mestaruusturnaus ja merkittävä tyttöjalkapallon tapahtuma. TPS Juniorijalkapallo anoo Veritas Stadionia käyttöönsä veloituksetta turnauksen loppuotteluun 29.7.2012.

Liite 2TPS Juniorijalkapallo ry:n anomus

Veikkausliigan seuraava ottelu pelataan 30.7.2012.  

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta hyväksyy sekä Ystävyyskaupunkiturnauksen että TPS Juniorijalkapallo ry:n anomukset ja luovuttaa Veritas Stadionin korvauksetta käyttöön 29.7.2012. Sateen sattuessa tai muuten olosuhteiden niin vaatiessa ottelut siirretään liikuntapalvelukeskuksen työnjohtajan harkinnan mukaan pelattavaksi muulle kentälle.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKupittaan Stadion Oy
tiedGrönlund Heikki
tiedIkäläinen Jenni
tiedLaakso Sanna
tiedMäkynen Ilkka
tiedPyöli Ismo


Liitteet:

Liiklk § 68
Liite 1:Ystävyyskaupunkiturnauksen anomus
Liite 2:TPS Juniorijalkapallo ry:n anomus