Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta17914.12.2011

14471-2011 (017)

Tuomas Viljamaan aloite hiihtolatujen ja luistelukenttien kunnostamisen reaaliaikaisesta tiedottamisesta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 179

Liikuntalautakunnan jäsen Tuomas Viljamaa 14.12.2011:

Hiihto ja luisteleminen ovat talven suosituimpia ulkoiluliikuntamuotoja. Kaupunki tarjoaa useita kenttiä ja hiihtolatuja Turun seudun asukkaiden käyttöön ja hyvä niin.

Nykyisen sosiaalisen median aikana on tiedottaminen mennyt entistäkin nopeammaksi ja myös nopeutta odotetaan. Palvelutaso nousisi huomattavasti, kun kunnostamisesta eli luistelukentän jäädyttämisestä ja hiihtolatujen ajamisesta tiedotettaisiin reaaliaikaisesti heti, kun toimenpiteet on tehty, jotta kuntoilijat voisivat aina valita parhaassa kunnossa olevat ladut ja kentät. Tiedottaminen olisi hyvä tapahtua nettisivuilla ja myös kaupungin käyttämissä sosiaalisen median palveluissa.

Pienellä lisäpanostuksella olisi saatavissa huomattavasti parempaa palvelua. Teknisesti se olisi mahdollista esimerkiksi siten, että ladun/kentän kunnostaja lähettäisi tekstiviestillä tiedon, josta se päivittyisi välittömästi kaupungin sivuilla olevaan newsfeeediin ja sosiaalisen median sivustoilla.

Esitänkin aloitteessani, että liikuntapalvelukeskus pyrkii jatkossa mahdollisimman reaaliaikaiseen tiedottamiseen luistelukenttien ja kuntolatujen kunnon osalta käyttäen nettisivuja sosiaalista mediaa entistä tehokkaammin tarjoten parempaa palvelua kuntalaisille.

PäätösLiikuntalautakunta päätti lähettää aloitteen Liikuntapalvelukeskukselle valmisteltavaksi.

Jakelu

tpvAaltonen Markku
tiedMäkelä Merja
tiedVirtanen Jukka