Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta16214.12.201114

13995-2011 (049)

Laskujen hyväksyminen v. 2012

Tiivistelmä: -

Liiklk § 162

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Liikuntapalvelukeskuksen toimintasäännössä on määrätty menojen hyväksyjät. Toimintasäännön (liiklk 10.3.2009 § 64) mukaan tulosaluepäälliköiden, liikuntapaikkapäällikön ja hallintopäällikön tehtävänä on tarkastaa, valvoa ja hyväksyä ostolaskut ja tulos- tai vastuualueen tileihin kuuluvat muut asiakirjat taloussäännön ja muiden annettujen määräysten mukaisesti. Liikuntatoimen johtosäännön (13.6.2005 § 184) mukaan liikuntajohtaja tekee liikuntatoimen osto-, myynti- ja vuokrasopimukset lautakunnan vahvistamissa rajoissa ja lautakunnan hyväksymien ohjeiden mukaan.

Liikuntalautakunnan tulee tehdä päätös liikuntajohtajan itseään koskevien viranhoidosta aiheutuneiden menojen hyväksyjästä ja liikuntatoimen palkanjakotositteiden hyväksyjästä.

Lisäksi liikuntalautakunnan on määrättävä hallintojaoston määräämä viranhaltija hyväksymään liikuntatointa koskevat ansionmenetykseen ja kustannusten korvaamiseen liittyvät anomukset.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää menojen hyväksymisestä, että sen lisäksi mitä liikuntapalvelukeskuksen toimintasäännössä sanotaan:

- palvelutoimen apulaiskaupunginjohtaja hyväksyy liikuntajohtajaa itseään koskevat viranhoidosta aiheutuvat menot ja

- hallintopäälliköllä on oikeus hyväksyä liikuntatoimen palkanjakotositteet ja

- johtava kaupunginsihteeri hyväksyy liikuntalautakunnan luottamushenkilöitä koskevat ansionmenetykseen ja kustannusten korvaamiseen liittyvät vaatimukset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Asian esitteli liikuntajohtajan varahenkilö, järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku.

Jakelu

tiedKeskushallinto, talousasiat
tiedRevisiotoimisto
tiedAhola Kaija
tiedHeikkinen Tuomas
tiedKyttä Maija
tiedLaakso Sanna
tiedRantasaari Juha