Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 128 18.10.2011 6

11714-2011 (002)

Yrityssopimuksista luopuminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 128

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Yrityskortti on käytössä uimahalleissa. Yritykset voivat tehdä korttisopimuksen liikuntapalvelukeskuksen kanssa ja näin hankkia henkilöstölleen mahdollisuuden käyttää uimahallipalveluja sovitun periaatteen mukaan esim. kerran viikossa. Yritys on tilannut liikuntapalvelukeskukselta liikuntakortteja henkilöstölleen. Kortit ovat henkilökohtaisia ja käyttörajoitukset on ladattu korttiin. Korttien käyttö kerää laskua sopimuksen tehneelle yritykselle. Korttien käyttö laskutetaan yritykseltä kerran kuukaudessa.

Yrityssopimusten hallinta ja siihen liittyvä laskutus vie paljon työaikaa. Liikuntapalvelukeskuksella on käytössä myös muita yrityksen henkilöstöliikuntaa soveltuvia maksutapoja. Uimahallien ja kuntosalien kassoilla otetaan vastaa liikunta- ja kulttuuriseteleitä ja näiden sähköisiä versioita. Liikuntapalvelukeskuksella on tällä hetkellä käytössä Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli, Super-, Tyky-kunto-, Tyky-Kunto+- ja Virikeseteli sekä Sporttipassi ja Smartum saldo.

Liikuntapalvelukeskuksella on tarve taloudellisuus- ja tuottavuusnäkökulmasta vähentää ja yksinkertaistaa yritysten henkilöstöliikunnan maksutapoja luopumalla yrityskorttisopimuksista. Yrityssopimukset on tehty 3 kuukauden irtisanomisajalla. Yrityksiä ohjataan käyttämään muita liikuntapalvelukeskuksen hyväksymiä henkilöstöliikunnan maksutapoja.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntapalvelukeskus päättää luopua yrityskorttisopimuksista ja irtisanoa kaikki olemassa olevat yrityskorttisopimukset päättymään 1.2.2012.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedYrityssopimusasiakkaat
tiedAhola Kaija
tiedLaakso Sanna