Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 120 13.09.2011 13

10224-2011 (061)

Impivaaran uimahallin vesiliikuntavälineiden hankinta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 120

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen ja Uimalaitosten johtaja Oskari Nummi:

Impivaaran uimahallin saneeraus ja laajennus valmistuu ensi vuoden alussa ja tiloihin tulee hankkia ensikertaiset vesiliikuntavälineet. Välineistö kattaa uimahallissa järjestettävät toiminnot joita ovat mm. kilpauinti, vesipallo, uppopallo, vesijuoksu, vesijumppa, uimakoulut, vauvauinti, kuntouinti, lasten vesiliikuntavälineet ja näille säilytysratkaisut.

Hankinta- ja logistiikkakeskuson kilpailuttanut ja solminut liikuntavälineiden hankinnasta puitesopimuksen ajalle 1.2.2011 - 31.12.2012 (Haloj 7.1.2011 § 2) seuraavan sopimustoimittajan kanssa:

Vesiliikuntavälineet ja varusteet: Unidors Oy.

LiiteTarjous vesiliikuntavälineistä

Hankintaa varten on varattu määräraha Impivaaran uimahallin ensikalustamismäärärahoista.

Esitän, että vesiliikuntavälineet hankitaan Hankinta- ja logistiikkakeskuksen puitesopimuksen mukaisesti Unidors Oy:ltä kokonaishintaan 35.212.44 € (alv 0 %).

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että vesiliikuntavälineet Impivaaran uimahalliin hankitaan Hankinta- ja logistiikkakeskuksen puitesopimuksen mukaiselta toimittajalta Unidors Oy:ltä kokonaishintaan 35.212.44 € (alv 0 %) liitteenä olevan tarjouksen mukaisesti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn valituksen, hankintaoikaisun tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedUnidors Oy
tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus
tiedAhola Kaija
tiedLaakso Sanna


Liitteet:

Liiklk § 120
Liite 1:Tarjous vesiliikuntavälineistä