Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 118 13.09.2011 11

10221-2011 (061)

Impivaaran uimahallin allasimurien kilpailutuksen aloittaminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 118

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen ja Uimalaitosten johtaja Oskari Nummi:

Impivaaran uimahallin altaiden puhdistamiseen kohdistuu suuri rasite, sillä uimahallissa odotetaan käyvän vuosittain jopa 500.000 asiakasta. Uimahallin aukioloajat ovat myös laajat ja näin ollen altaiden puhdistaminen ei onnistu muuten kuin automaattisten imureiden toimesta, jotka voidaan laskea altaaseen illalla hallin sulkeuduttua ja nostaa pois altaasta hallin auetessa aamulla.

Imureita tarvitaan kaksi (2) kappaletta, toinen on suunniteltu suurten altaiden pintojen puhdistamiseen ja toinen pienempien altaiden puhdistamiseen.

Imureiden yhteishinta on alle 30 000 € joten kilpailutus voidaan suorittaa ns. pienhankinnan kilpailutusmenettelyllä Kaupunginhallituksen 31.5.2010 § 164 antamien menettelytapaohjeiden mukaisesti.

Hankintaa varten on varattu määräraha Impivaaran uimahallin ensikalustamismäärärahoista. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja valmistelee hankintasopimusasiakirjat. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet ja allasimureille asetettavat kriteeristöt yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Hankinta- ja logistiikkakeskus anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää Impivaaran uimahallin allasimureiden kilpailutusprosessi yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2011 aikana Impivaaran uimahalliin tarvittavat allasimurit. Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus