Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 117 13.09.2011 10

10223-2011 (061)

Impivaaran uimahallin lähtötelineiden kilpailutuksen aloittaminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 117

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen ja Uimalaitosten johtaja Oskari Nummi:

Impivaaran uimahallin lähtötelineisiin tulee hankkia uimaliiton suosittelema kansainvälisessä kilpailutoiminnassa käytettävät lähtötelineet. Uimahalliin tuleviin telineisiin voidaan hankkia kilpailuttamalla vaihtolevyt, jotka asennetaan lähtökorokkeiden päälle. Kilpailutettavien telineiden tulee olla sellaista mallia, joka mahdollistaa ponnistamisen jalat peräkkäin ja jossa takajalan tuen etäisyys on säädettävissä.

Näitä telineitä tulee hankkia yhteensä 20 kpl ja niitä voidaan siirtää toimintojen niin vaatiessa eri radoille ja altaille (50m allas 8-rataa: 25m allas 10-rataa).

Hankinnan kokonaishinta-arvio on n. 60 000 – 80 000 euroa.

Hankintaa varten on varattu määräraha Impivaaran uimahallin ensikalustamismäärärahoista. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja valmistelee hankintasopimusasiakirjat. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet ja lähtötelineille asetettavat kriteeristöt yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Hankinta- ja logistiikkakeskus anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää Impivaaran uimahallin lähtötelineiden kilpailutusprosessi yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2011 aikana Impivaaran uimahalliin tarvittavat lähtötelineet.  Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus