Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 116 13.09.2011 9

10222-2011 (061)

Impivaaran uimahallin videotulostaulujen kilpailutuksen aloittaminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 116

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen ja Uimalaitosten johtaja Oskari Nummi:

Impivaaran uimahalliin tulee kaksi isoa kilpailutoimintaan käytettävää uima-allasta: 50m 8-ratainen allas ja 25m 10-ratainen allas (toimintoina mm: kilpauinti, vesipallo ja taitouinti) ja näiden lisäksi hyppyallas, jossa voidaan järjestää myös virallista kilpailutoimintaa (mm. uimahypyt ja uppopallo). Näille altaille tulee olla tarpeeseen soveltuvat nykyaikaiset monikäyttöiset video-tulostaulut. Tulostauluja pystytään hyödyntämään myös päivittäisessä uimahallikäytössä asiakastiedottamisessa ja muissa tapahtumissa.

50m altaalle hankittavan tulostaulun tulee olla kooltaan n. 8m2 (+/- 10 %) ja se palvelee 50m allasta ja hyppyallasta. 25 altaalle tulevan tulostaulun tulee olla kooltaan n. 6m2 (+/- 10 %). Tulostaulujen tulee olla yhteensopivia nykyisen ajanottojärjestelmän kanssa.

Hankintojen kokonaishinta-arvio on yhteensä n. 120 000 – 150 000 €.

Hankintaa varten on varattu määräraha Impivaaran uimahallin ensikalustamismäärärahoista. Hankinta- ja logistiikkakeskus hoitaa kilpailuttamisen ja valmistelee hankintasopimusasiakirjat. Hankinta- ja logistiikkakeskus valmistelee hankinnalle asetettavat valintaperusteet ja tulostauluille asetettavat kriteeristöt yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Hankinta- ja logistiikkakeskus anoo liikuntalautakunnalta lupaa saada käynnistää Impivaaran uimahallin tulostaulujen kilpailutusprosessi yhdessä Liikuntapalvelukeskuksen kanssa.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää valtuuttaa hankinta- ja logistiikkakeskuksen kilpailuttamaan vuoden 2011 aikana Impivaaran uimahalliin tarvittavat tulostaulut.  Hankintapäätös tuodaan liikuntalautakunnan päätettäväksi myöhemmin.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKeskushallinto, hankinta- ja logistiikkakeskus