Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 31 15.02.2011 9

13096-2010 (014)

Liikuntalautakunnan edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan nimeäminen vammaisneuvostoon kaudelle 2011-2012

Tiivistelmä: -

Liiklk § 31

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

Vammaisneuvoston toimintaohjeen mukaan kaupunginhallitus valitsee vammaisneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi kymmenen jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen siten, että viisi jäsentä ja viisi henkilökohtaista varajäsentä nimetään niistä luottamushenkilöistä ja viranhaltijoista, joiden toimialaan vammaisia koskevat asiat lähinnä kuuluvat; kukin eri hallintokunnasta, jotka pääasiassa edustavat sosiaalitointa, terveydenhuoltoa, koulutointa, liikuntatointa sekä kiinteistö- ja rakennustointa.

Kaupunginhallitus nimeää vammaisneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan vammaisjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja vammaisjärjestöjen edustajien välillä.

Peruspalvelulautakunta tekee esityksen kahdesta jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

Liikuntalautakunta, opetuslautakunta sekä kiinteistöliikelaitoksen johtokunta kukin tekevät esityksen yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

Liikuntalautakuntaa edusti vammaisneuvostossa toimikaudella 2009-2010 varsinaisena jäsenenä Tini Vehviläinen ja hänen henkilökohtaisena varajäsenenä Matti Heinonen.

EhdotusLiikuntalautakunta tekee esityksen jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä vammaisneuvostoon toimikaudeksi 2011-2012.

PäätösLiikuntalautakunta päätti yksimielisesti valita edustajakseen vammaisneuvostoon varsinaiseksi jäseneksi Tini Vehviläisen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Matti Heinosen.

Jakelu

esiKaupunginhallitus