Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 30 15.02.2011 8

474-2011 (014, 315, 441)

Liikuntalautakunnan edustajan ja henkilökohtaisen varaedustajan nimeäminen vanhusneuvostoon kaudelle 2011-2012

Tiivistelmä: -

Liiklk § 30

Kaupunginsihteeri Outi Kari-Granfors:

Kaupunginhallituksen hyväksymän vanhusneuvoston toimintasäännön mukaan kaupunginhallitus valitsee vanhusneuvostoon toimikauttaan vastaavaksi ajaksi neljätoista (14) varsinaista jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen.

Eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajista valitaan seitsemän (7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä.

Lisäksi seitsemän (7) jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä valitaan siten, että peruspalvelulautakunta, kiinteistöliikelaitoksen johtokunta, ympäristö- ja kaavoituslautakunta, kulttuurilautakunta ja liikuntalautakunta kukin tekevät esityksensä yhdestä jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä sekä kaupunginhallitus kahdesta jäsenestä ja varajäsenestä.

Toimintasäännön mukaan kuultuaan vanhusneuvostoa kaupunginhallitus nimeää vanhusneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Näistä toinen valitaan eläkeläis- ja vanhusjärjestöjä edustavien henkilöiden keskuudesta ja toinen kaupungin eri hallintokuntia edustavista henkilöistä. Puheenjohtajuus vuorottelee toimikausittain kaupungin hallintokuntien ja eläkeläis- ja vanhusjärjestöjen edustajien välillä.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

Liikuntalautakuntaa edusti vanhusneuvostossa toimikaudella 2009-2010 varsinaisena jäsenenä Päivi Vastamäki ja hänen henkilökohtaisena varajäsenenä Tuomas Viljamaa.

EhdotusLiikuntalautakunta tekee esityksen jäsenestä ja henkilökohtaisesta varajäsenestä vanhusneuvostoon vuosille 2011-2012.

PäätösLiikuntalautakunta päätti yksimielisesti valita edustajakseen vanhusneuvostoon varsinaiseksi jäseneksi Päivi Vastamäen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Tuomas Viljamaan.

Jakelu

esiKaupunginhallitus