Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta16114.12.2010

14170-2010 (657)

Liikuntalautakunnan jäsenten Matti Heinosen ja Aimo Moisanderin selvityspyyntö liikuntapaikkarakentamisen kohteena olevista hankkeista v. 2011

Tiivistelmä: -

Liiklk § 161

Liikuntalautakunnan jäsenet Matti Heinonen ja Aimo Moisander tekivät seuraavanlaisen aloitteen:

"Turun Sanomissa saimme tänään lukea Nunnavuoren palloiluhallin remontista. Lehdessä sanottiin, että Liikuntapalvelukeskuksella ei ole antaa minkäänlaista vastausta käyttäjille korvaavista tiloista ja vuoroista. Samoin saimme lukea Kailassuon ampuma- ja moottoriradasta muutama viikko sitten. Se, että liikuntalautakunnan jäsenet saavat lukea heitä koskevista liikuntapaikkarakentamiskohteista lehdistä, ei ole välttämättä hyvä ja paras tapa edistää liikunta-asioita kaupungissamme.

Siksi esitämme, että Liikuntapalvelukeskus tuo v. 2011 ensimmäiseen kokoukseen selvitykset v. 2011 liikuntapaikkarakentamisen kohteena olevista hankkeista; miten käyttäjille korvataan rakentamisen aikaiset harjoitus- ja kilpailutilat sekä mitkä kohteet alustavasti on tarkoitus esittää v. 2012 talousarvioon ja missä vaiheessa hankkeiden tarve- ja hankesuunnittelu ovat kuten v. 2013 j a 2014 taloussuunnitelmaan esitettävät kohteet ja tiedot kuten v. 2012 kohteista.

Samalla liikuntalautakunta edellyttää, että v. 2011 ensimmäiseen kokoukseen tuodaan selvitys, miten moottoriurheilun (Urusvuoren toiminnat) tilakysymys aiotaan järjestää, kun toiminta Urusvuoressa päättyy tämän vuoden lopussa".

PäätösLiikuntalautakunta päätti lähettää selvityspyynnön Liikuntapalvelukeskukselle valmisteltavaksi.

Jakelu

valpAaltonen Markku
valpRisku Marjaana