Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta14414.12.201014

13875-2010 (032)

Raision Loimu ry:n hinnanalennusanomus

Tiivistelmä: -

Liiklk § 144

Järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku:

Raisiolainen lentopalloseura Raision Loimu ry on anonut Kupittaan urheiluhallia käyttöönsä ma 3.1.2011 lentopallon Mestaruusliigan ottelutapahtumaan.

Liite 1Raision Loimu ry:n anomus

Ottelu on osa Raision Loimun Yli rajojen -projektia, jonka tavoite on edistää alueellisesti sisäpalloilua. Ottelun yhteydessä on tarkoitus järjestää myös ns. Loimun Ympäristöpäivä, jonka tavoite on tuoda ympäristöasioita sidosryhmien tietoisuuteen.

Voimassaolevan hinnaston mukaan ulkopaikkakuntalainen urheiluseura maksaa liikuntatapahtumasta asiakasryhmä 4 mukaisen hinnan eli 263 euroa/ tunti. Kaupunki subventoi turkulaisen urheiluseuran käyttöä siten, että turkulainen urheiluseura maksaa vastaavasta käytöstä 30 euroa/tunti.

Turku on sitoutunut ns. PARAS-hankkeeseen, jossa pyritään parantamaan seutuyhteistyötä lähikuntien kanssa. Tästä syystä esitän, että Raision Loimun tapahtumaan sovelletaan tässä yksittäistapauksessa asiakasryhmä 3 hinnastoa. Asiakasryhmään 3 kuuluvat mm. turkulaiset yritykset sekä kansalliseen lajiliitot ja liikunta- ja urheilujärjestöt. Hinta on tällöin 90 euroa/ tunti, jossa kaupungin subventio on noin 50 %.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää antaa Kupittaan urheiluhallin Raision Loimu ry:n ottelutapahtumaan ma 3.1.2011 asiakasryhmä 3 hinnalla eli 90 euroa/tunti.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedRaision Loimu ry
tiedAhola Kaija
tiedIkäläinen Jenni
tiedSandell Stina


Liitteet:

Liiklk § 144
Liite 1:Raision Loimu ry:n anomus