Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 127 17.11.2010 5

2918-2010 (041, 101)

Talouden ja työvoimankäytön seuranta

Tiivistelmä: -

Liiklk § 127

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Turun kaupungin talousarvion noudattamista koskevien määräysten (Kv 30.11.2009 § 261) mukaan kaupunginhallitukselle on toimitettava tavoitteiden toteutumista sekä toimintaa ja taloutta koskevat seurantatiedot ja arviot sen määrääminä aikoina noudattaen keskushallinnon antamia toimenpideohjeita. Virastot ja laitokset raportoivat omalle lautakunnalleen ja apulaiskaupunginjohtajalle talouden ja toiminnan kehittymisestä sekä työvoiman käytöstä kuukausittain. Hallintokunnissa tulee seurata jatkuvasti taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutumista. Mikäli osoittautuu, että tavoitteita ei saavuteta, on siitä raportoitava välittömästi apulaiskaupunginjohtajalle.

Marraskuussa annetaan kaupunginhallitukselle ylimääräinen talouden toteutumisen ennuste. Tilikauden 1.1. - 31.12.2010 lopullinen toiminnan ja talouden toteutuma raportoidaan tasekirjaan liitettynä.

Liitteenä oleva talouden toteutumisennuste on lähetetty kaupunginhallitukselle määräaikaan mennessä.

Liite 1Talouden toteutumisennuste

Oheismateriaali 1Toteuma tulosalueittain tammi-lokakuu 2010

Ennusteen mukaan toimintakate jää talousarvioon nähden 61 000 euroa budjetoitua paremmaksi. Käyttötalousinvestointimenojen ennustetaan toteutuvan 7 000 euroa talousarviota suurempana. Käyttötalousinvestointien tuloista jää 16 000 euroa toteutumatta.

Henkilöstöasian vastuualue on toimittanut liikuntatoimelle työvoiman käytön raportin tammi-syyskuulta. Raportin mukaan työvoiman käyttö on alentunut alkuvuoden aikana edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden 5:llä. Työvoiman käytön alenema johtuu pääasiassa siitä, että Impivaaran uimahalli on ollut alkuvuoden pois käytöstä.

Oheismateriaali 2Työvoima tammi-syyskuu 2010

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää merkitä selvityksen tietoonsa saatetuksi.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedKujanpää Anne
tiedKyttä Maija


Liitteet:

Liiklk § 127
Liite 1:Talouden toteutumisennuste