SOPIMUS MAINOSPAIKKAOIKEUDESTA

 

 

1mAINOPAIKKAOIKEUDEN LUOVUTTAJA

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus (jäljempänä LPK)

Blomberginaukio 4

20720 Turku

Yhteyshlö: Marjaana Risku

Y-tunnus 0204819-8

 

2MAINOSPAIKKAOIKEUDEN SAAJA

TPS Juniorijääkiekko ry (jäljempänä seura)

Ruissalon Puistotie 85

20100 Turku

Yhteyshlö: Mikko Eloranta

Y-tunnus 1059203-8

 

3sopimuksen perusteet                 

Perustuu liikuntalautakunnan xx.xx.2010 § x tekemään päätökseen.                 

Mikäli sopimuksessa mainitun liikuntatilan ns. pääkäyttäjät urheilutoimintansa laadun tai määrän muuttuessa vaihtuvat sopimuskauden aikana, on liikuntapalvelukeskuksella oikeus tehdä tilanteen muuttumista vastaavat muutokset myös kesken sopimuskautta tähän sopimukseen.

 

4SOPIMUKSEN kohde ja tarkoitus                  

Sopimus koskee Impivaaran jäähallin radan 1 mainospaikkaoikeuden luovuttamista. Mainospaikkaoikeus sisältää oikeuden ottaa käyttöön radan nimen ja koko rata-alueeseen liittyvät mainostilat. Kaukalomainokset eivät sisälly tähän sopimukseen.

 

5vOIMASSAOLOAIKA

Sopimus on voimassa 1.11.2010 alkaen. Sopimus päättyy ilman irtisanomista 31.12.2013. Optio vuosiksi 2014 ja 2015 tulee voimaan alkuperäisin ehdoin, mikäli osapuolet päättävät jatkaa sopimuskautta. Päätös sopimuksen mahdollisesta jatkamisesta (optio) tehdään viimeistään joulukuussa 2013. Optiokaudelle tehdään erillinen sopimus.

LPK voi irtisanoa sopimuksen päättymään, mikäli seuran urheilutoiminnan laatu tai määrä heikkenee tai vastaavasti muun liikuntapaikkaa käyttävän urheiluseuran urheilutoiminnan laatu tai määrä kohoaa mainospaikkaoikeuden saaneen seuran toimintaa korkeammalle tasolle.

 

6KORVAUS

Seura maksaa mainospaikkaoikeudesta LPK:lle 1 000 € (+ alv 23%) korvauksen vuodessa. Korvaus maksetaan kunkin vuoden joulukuun 31. päivään mennessä. Viivästyskorko on kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen.

 

7Muut ehdot

·Seura vastaa siitä, että mainokset telineineen ovat siistit. Rikkoontuneet mainokset seura on vastuullinen korjaamaan välittömästi.

·Sopimuksen päätyttyä seura on velvollinen poistamaan mainoksensa ja niihin liittyneet tarveaineet kuukauden kuluessa.

·Kaupunki voi tilapäisesti luovuttaa liikuntapaikan käyttöoikeuden ulkopuoliselle osapuolelle ja samalla luovuttaa myös ko. liikuntapaikan mainospaikkojen käyttöoikeuden tilapäiselle käyttäjälle. Seuran asettamat mainokset voidaan tällöin tilapäisesti peittää tai poistaa. Tilapäisen ulkopuolisen osapuolen on välittömästi tapahtumansa jälkeen palautettava mainokset takaisin tilaisuutta edeltäneeseen tilaan. Seuralla ei ole oikeutta saada korvausta mainostilan käyttöoikeuden edellä mainitusta vähenemisestä.

·Seura vastaa mahdollisista vahingoista, joita sen toimesta aiheutuu kaupungille tai kolmannelle osapuolelle.

·Kumpikaan osapuoli ei ole tämän sopimuksen perusteella velvollinen korvaamaan toiselle osapuolelle mitään epäsuoraa tai välillistä vahinkoa, kuten esim. menetettyä tuloa.

·Seura on velvollinen ilmoittamaan välittömästi seurassa mahdollisesti tapahtuvista yhteys- ja vastuuhenkilöiden muutoksista liikuntapalvelukeskukselle kirjallisesti.

 

 

8SOPIMUSERIMIELISYYDET

 

Sopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisissä neuvotteluissa. Sopimuksesta johtuva riita, jota ei osapuolten välillä muutoin saada ratkaistuksi, ratkaistaan ensimmäisenä oikeusasteena Turun käräjäoikeudessa.

 

9SOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUS

 

Tätä sopimusta on tehty kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopijapuolelle

 

Turussa xx.xx.2010

 

 

 

 

 

___________________                                    ___________________