Turun kaupunki§KokouspvmAsia1
Liikuntalautakunta12112.10.201010

11182-2010 (056)

Avustuksen myöntäminen Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -hankkeen melonnan järjestämiseksi

Tiivistelmä: -

Liiklk § 121

Liikuntapalvelupäällikkö vs. Päivi Ekdahl:

Liikuntalautakunta on hyväksynyt 7.4.2009 § 84 yhteistyösopimuksen Kulttuurikuntoilun keskuspuisto–hankkeesta. Kulttuurikuntoilun keskuspuisto-hankkeen tavoitteena on kaupunkilaisten fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen sekä Aurajokiympäristön kehittäminen entistä elävämmäksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi kulttuurin ja liikunnan keitaaksi.

Hankkeeseen sisältyy kuusi eri osa-aluetta, jotka yhdessä muodostavat Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -kokonaisuuden. Kaikki hankkeen toiminta on joko kulttuuria, kuntoilua tai niistä yhdessä rakentuvaa toimintaa. Hankkeen osa-alueet ovat kulttuurikuntoilureitistö, melonta, käyttötaideteokset, lasten ja vanhusten unelmapuisto, tapahtumat sekä viestintä ja markkinointi. Melonta osa-alueen tavoitteena on tarjota uudenlaista näkökulmaa kaupunkiympäristöön sekä lisätä melontaharrastusta. Tavoitteen saavuttamiseksi Aurajoelle sijoitetaan uusia melontalaitureita, järjestetään melontatapahtumia sekä avustetaan melontaa tarjoavia palveluntuottajia kalustohankinnoissa. Kalustohankinnat on suunniteltu siten, että melontapalveluja pystytään tarjoamaan aloittelijoille, ryhmille sekä erityisryhmiin kuuluville.

Liikuntatoimi on sitoutunut avustamaan Aurajokisäätiötä sekä Saaristomeren Melojat ry:tä melontavälineiden hankinnassa vuoden 2010 ja 2011 talousarvioissa yhteensä enintään 15 000 €/ vuosi. Aurajokisäätiö ja Saaristomeren Melojat ry ovat sitoutuneet tarjoamaan melontapalveluja liitteessä olevan sopimuksen mukaisesti vuoden 2013 loppuun.

Liite 1Yhteistyösopimus Aurajokisäätiö

Liite 2Yhteistyösopimus Saaristomeren Melojat ry

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää myöntää vuoden 2010 määrärahasta Aurajokisäätiölle yhteensä enintään 20 000 € avustuksen ja Saaristomeren Melojat ry:lle yhteensä enintään 10 000 € avustuksen talousarviotililtä 152 111117 (kuntoliikunta) melontavälineistön hankintaan vuosiksi 2010 ja 2011 sopimusluonnoksissa mainituin ehdoin.

Lisäksi liikuntalautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevat sopimusluonnokset ja oikeuttaa liikuntapalvelukeskuksen tekemään niihin vähäisiä muutoksia.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedAurajokisäätiö
tiedSaaristomeren Melojat ry
tiedAhola Kaija
tiedLaakso Sanna


Liitteet:

Liiklk § 121
Liite 1:Yhteistyösopimus Aurajokisäätiö
Liite 2:Yhteistyösopimus Saaristomeren Melojat ry