Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 111 14.09.2010 10

10085-2010 (065)

Lounais-Suomen Hiihtotunneli Oy:n alennuslippujen käyttö

Tiivistelmä: -

Liiklk § 111

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

Turun kaupunki ja Lounais-Suomen Hiihtotunneli Oy ovat tehneet (kh 17.5.2010 § 297) sopimuksen kaupungin 10.000 euron tuesta vuonna 2010 sekä vastaavasta optiosta vuosille 2011-2012. Sopimuksen tarkoituksena on saada aikaisempaa useampi turkulainen tutustumaan Paimion hiihtotunneliin ja jatkossa myös käyttämään ko. hiihtomahdollisuutta esim. valmistauduttaessa hiihtokauteen, ennen kuin Turun alueen omat hiihtoladut saadaan kuntoon. Samalla kyettäisiin tukemaan hiihtotunnelin talouden tasapainoa.

Sopimus sitoo osapuolia hankkimaan hiihtolippuja seuraavasti: aikuiset 5 €/krt, opiskelijat / eläkeläiset 3,5 €/krt ja lapset (alle 12 v.) 2 €/krt. Liikuntapalvelukeskus markkinoi lippuja turkulaisille työpaikoille ja koululaisille ehdottaen, että työyhteisöt ja koulut järjestäisivät liikuntapäivinään tutustumismatkoja hiihtotunneliin. Lisäksi lippuja myydään Liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelupisteessä turkulaisille eläkeläisille, työikäisille, opiskelijoille ja lapsille myös yksittäin (max 5 lippua/asiakas).

Tässä yhteydessä todettakoon, että Liikuntapalvelukeskus on suunnitellut järjestävänsä lokakuun lopulla harrastehiihtotapahtuman Paimion hiihtoputkeen.

EhdotusLiikuntalautakunta päättää periä hiihtolipuista seuraavat hinnat: aikuiset 5 €/lippu, eläkeläiset ja opiskelijat 3,50 €/lippu ja lapset (alle 12v.) 2 €/lippu.

Lisäksi liikuntalautakunta päättää, että Turun kaupungin työpaikkojen ja koulujen järjestämien hiihtoretkien yhteydessä käytettävät liput luovutetaan maksutta.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Heinonen ilmoitti olevansa esteellinen, eikä osallistunut asian käsittelyyn.

Jakelu

tiedLounais-Suomen Hiihtotunneli Oy
tiedAhola Kaija
tiedIkäläinen Jenni
tiedLaakso Sanna