Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 48 13.04.2010 7

1975-2010 (113)

Liikuntasuunnittelijan (vak.nro 403918) viransijaisuuden täyttäminen

Tiivistelmä: -

Liiklk § 48

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Liikuntapalvelukeskus asetti liikuntasuunnittelijan viransijaisuuden (vak.nro 403918) julkisesti haettavaksi 13.3.2010. Liikuntasuunnittelijan sijaisuuteen haki 19 henkilöä määräaikaan 29.3.2010 klo 15 mennessä.

Liikuntasuunnittelija koordinoi liikuntatoimen ulkoliikuntapaikkojen suunnittelua ja niihin liittyvien investointien priorisoimista. Suunnittelija valmistelee liikuntatoimen kaava- yms. maankäytön lausunnot sekä koordinoi viraston paikkatieto- ja ympäristöasioita. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä perehtyneisyys liikunta-alaan.

Liikuntatoimen johtosäännön mukaan liikuntalautakunta ottaa tulosalueiden päälliköt sekä liikuntapaikkapäällikön, hallintopäällikön, liikuntasuunnittelijan ja viestinnänsuunnittelijan

Oheismateriaali 1Kaupunginjohtajan päätös § 62 22.02.2010. Liikuntasuunnittelijan sijaisen palkkaaminen liikuntapalvelukeskukseen julkisella haulla.

Hakuaikana tehtävään hakivat liitteessä mainitut henkilöt.

Liite 1Hakijaluettelo

Kelpoisuusvaatimusten täyttymistä eri hakijoilla arvioitiin hakemusten perusteella.

Kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita oli 8.

Kelpoisuusvaatimukset eivät täyttyneet 11 hakijalla. Näistä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ei ollut 10 hakijalla. Yhdellä ei ollut riittävää perehtyneisyyttä liikunta-alaan.

Haastatteluun kutsuttiin 5 hakijaa. Heillä oli kelpoisuuden lisäksi muita hakijoita olennaisempaa työkokemusta ja/tai perehtyneisyyttä liikunta-alaan. Haastattelun suoritti hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen, liikuntasuunnittelija Kristina Karppi ja liikuntasuunnittelija Terhi Anttila.

Haastatellut henkilöt olivat Ahomäki Ari, Ennola Eeva, Lehtinen Outi, Orjala Mika, Sinivuo Marjut.

Pääpaino valinnassa asetettiin koulutuksen ja työkokemuksen sopivuuteen liikuntasuunnittelijan tehtävään. Myös perehtyneisyyttä liikunta-alaan painotettiin. Lisäansioiksi luettiin osaaminen suunnittelumaantieteessä ja ympäristöasioissa.

Hakemusten ja haastattelujen perusteella FM Eeva Ennola täyttää parhaiten liikuntasuunnittelijalle asetetut vaatimukset. Hänen osalta ansioksi on erityisesti luettava paikkatieto-osaaminen ja monipuolinen työkokemus. Haastattelujen yhteydessä tehdyssä kirjallisessa tehtävässä Ennola osoitti erinomaista näkemystä ja tehtäväalueen hallintaa.

Esitän, että liikuntasuunnittelijan viransijaiseksi (vak.nro 403918) myöhemmin vahvistettavaksi ajaksi otetaan FM Eeva Ennola ehdolla, että hänet todetaan lääkärintodistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi tehtävään.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että liikuntasuunnittelijan viransijaisuuteen (vak.nro 403918) otetaan myöhemmin vahvistettavaksi ajaksi FM Eeva Ennola ehdolla, että hänet todetaan lääkärintodistuksen perusteella terveytensä puolesta sopivaksi tehtävään. Viran tehtäväkohtainen palkka on 2 453,76  €/kk. Henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaiset osat määräytyvät henkilöstöjohtajan päätösten mukaan.

PäätösAsia palautettiin Heinosen ehdotuksesta Mäenpään kannattamana uudelleen valmisteltavaksi.

Päätös asiassa tehtiin äänin 8-5.

Asian palauttamisen puolesta äänestivät lisäksi Johansén, Lindeberg, Moisander, Nieminen, Rautee ja Vehviläinen. Asian käsittelyn jatkamisen puolestä äänestivät Sutela, Alanen, Luoma, Terävä ja Viljamaa.

 

 

 


Liitteet:

Liiklk § 48
Liite 1:Hakijaluettelo