Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 49 13.04.2010 8

2650-2010 (065)

Kumirouhetekonurmen hankinta Kupittaan kentälle numero 5

Tiivistelmä: -

Liiklk § 49

Tuoteryhmäpäällikkö Teija Ravea-Unkuri 31.3.2010:

Turun kaupungin hankinta- ja logistiikkakeskus on 4.3.2010 pyytänyt Liikuntapalvelukeskuksen toimeksiannosta tarjouksia lämmitettävän Kumirouhetekonurmen urakasta Kupittaan kentälle numero 5.

Hankinta on toteutettu avoimena menettelynä. Kysymyksessä on EU-kynnysarvon alittava hankinta, josta on julkaistu hankintailmoitus 5.3.2010 HILMA- ilmoituskanavassa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi.

Tarjouspyyntöasiakirjat olivat saatavissa Turun kaupungin internet-sivuilla osoitteessa www.turku.fi/tarjouspyynnot.

Hankintaan esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset julkaistiin internetissä Turun kaupungin sivuilla 18.3.2010.

Annettuun määräaikaan, 25.3.2010 klo 11.00, mennessä tarjouksen toimittivat Omni-Sica Oy ja Saltex Oy.

Tarjoajien kelpoisuuden tarkistaminen:

Molemmat tarjoajat täyttivät tarjoajille asetetut kelpoisuusvaatimukset.

Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen:

Molemmat tarjoukset olivat tarjouspyynnön mukaisia.

Tarjousten vertailu:

Vertailuperusteena tarjouspyynnössä ilmoitettiin halvin hinta. Kokonaishinnaltaan halvimman tarjouksen antoi Saltex Oy 186.500,- € (alv 0 %).

Liikuntapaikkapäällikkö Markku Aaltonen:

Kupittaan jalkapallokentän kumirouhetekonurmi asennettiin v.2003 ja on käyttöiän ja kovan käytön takia muuttunut kovapintaiseksi ja vaaralliseksi käyttää.

Liikuntalautakunnan vuoden 2010 käyttösuunnitelmassa on hankintaan varattu 180.000 euroa. Saatu halvin tarjous ylittää summan 6.500 eurolla, joka voidaan kattaa käyttötaloudesta säästyvillä varoilla.

Tarjouspyynnössä pyydettiin toimittajia tarjoamaan hinta vanhan maton poistosta ja uuden asentamisesta.

Tarjouspyynnössä oli aiempien vastaavien hankintojen lisäksi uutena vaatimus asentaa osa vanhasta matosta Vasaramäen koulun läheisyydessä olevalle kahdelle kentälle ja osa Teräsrautelan kentälle aiemmin asennetun keinonurmikentän jatkoksi. Uutena vaatimuksena oli myös se, että toimittaja siirtää loppuosan vanhasta matosta varastoon liikuntatoimen osoittamaan paikkaan Turun kaupungin alueella.   

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää, että Kumirouhetekonurmi hankitaan Saltex Oy:ltä kokonaishintaan 186.500,- € (alv 0 %). Muut ehdot tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

Hankintayksikköä sitova sopimus ei synny tällä päätöksellä, vaan vasta erikseen tehtävällä kirjallisella sopimuksella. Päätös voi muuttua tehdyn muutoshakemuksen, oikaisuvaatimuksen tai ylemmän viranomaisen otto-oikeuden perusteella.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedOmni-Sica Oy
tiedSaltex Oy
tiedRavea-Unkuri Teija