Turun kaupunki § Kokouspvm Asia 1
Liikuntalautakunta 184 20.10.2009 8

12696-2009 (032)

Hinnaston muutoksia

Tiivistelmä: -

Liiklk § 184

Hallintopäällikkö Ilkka Mäkynen:

Toimintatapojen muuttaminen ja järjestelmien kehittäminen vaatii olemassa olevaan hinnastoon pieniä tarkistuksia. Liikuntatoimen johtosäännön mukaan lautakunta päättää toimialallaan liikunta- ja ulkoilupaikoilta ja -alueilta perittävistä käyttömaksuista ja vuokrista, liikunta- ja ohjauspalveluista ja liikuntavälineiden vuokraamisesta perittävistä maksuista.

Seuraavat hinnaston muutokset tulisi tehdä:

Aiemmin käytössä olleet 10 kerran kuntosaliliput, jotka ovat oikeuttaneet kuntosalikäyntiin, mikäli asiakas on maksanut lisäksi uintimaksun, esitetään poistettavaksi. Samalla poistuu lippuihin liittyvä 15 sentin kerta-alennus. Jatkossa vastaava palvelu tarjotaan myymällä kuntosalikäyntiin oikeuttava kertamaksu uintimaksun lisäksi. Uudistus nopeuttaa myyntitapahtumaa ja säästää kustannuksia. Muutos esitetään tulevan voimaan heti.

Kupittaan urheiluhallin korttijärjestelmä muuttuu yhtenäiseksi liikuntapalvelukeskuksen muiden kuntosalien ja uimaloiden kanssa. Aiemmin käytössä ollut pantillinen arvokortti poistuu ja tilalle tulee asiakkaalle maksullinen etäluettava Liikuntakortti, jonka hinnaksi esitetään 4 euroa. Muutos esitetään tulevan voimaan heti.

Parkin kentän päätyyn pystytetty, Impivaaran ulkoalueelta siirretty, jääkiekkokaukalo palvelee kesäisin tossupallon ja lacrossen tarpeita. Kaukalon kesäkäytölle ei ole aiemmin määritelty hintaa. Liikuntapalvelukeskus esittää kaukalon tuntihinnaksi 15€/h asiakasryhmälle 2, 34€/h asiakasryhmälle 3 ja 64€/h asiakasryhmälle 4. Muutos esitetään tulevan voimaan 1.1.2010.

70+ ja uudesta 65+ kortista tehdään yhteinen seniori-kortti, jonka vuosihinnaksi esitetään 25 euroa, joka oikeuttaa erikseen päätettyihin palveluihin. Lisäksi asiakkaan tulee lunastaa 4 euron etäluettava kortti. Muutos esitetään tulevan voimaan 1.12.2009.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Liikuntajohtaja Arto Sinkkonen:

EhdotusLiikuntalautakunta päättää hyväksyä esitetyt hinnaston muutokset.

PäätösEhdotus hyväksyttiin.

Jakelu

tiedLiikuntapalvelukeskus varaukset
tiedAhola Kaija